Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Veilig thuiswerken

Veilig thuiswerken is ook voor u mogelijk

Wilt u ook graag tips voor een schone werkplek en veilig thuiswerken? Tegenwoordig werken steeds meer mensen vanuit thuis. Het is belangrijk om zo goed mogelijk rekening te houden met de aandachtspunten die bijdragen een schone en veilige werkomgeving. Profiteer ook maximaal van meer comfort, veiligheid en een schone werkomgeving. Wanneer u thuiswerkt bent u zelf verantwoordelijk, let dus zo goed als mogelijk op de verbeterpunten.

Ervaar ook van meer comfort tijdens het werken

Wanneer u veel thuiswerkt is het verstandig om zo goed mogelijk op te letten. Uw eigen verantwoordelijk speelt een grote rol, niemand gaat het u vertellen als u in een verkeerde houding werkt. De juiste werkhouding kunnen aannemen is bijvoorbeeld belangrijk en mogelijk door ergonomisch kantoormeubilair. Dit voorkomt dat u last krijgt van pijn aan rug, nek, schouders of een muisarm. Zorg dus goed voor uzelf en kijk wat u zoal kunt doen met de tips voor een schone werkplek.

Geniet van een schone werkplek

Zorgt u er voor dat uw werkomgeving opgeruimd en schoon is? Wanneer we het druk hebben wil opruimen of schoonmaken nog wel eens uit het oog worden verloren. Een professionele hygiëne is juist nu erg belangrijk. Zelf goed opletten wat u kunt doen is een aanrader. Het is voor iedereen prettig om te kunnen werken in een schone omgeving. Dit voorkomt dat bacteriën schade aanrichten en maakt een goede indruk, dit geeft een goed gevoel.

Kies voor een betrouwbaar partner in schoonmaak

Wilt u altijd zeker zijn van een professionele werkplek reiniging? Maak gebruik van een werkplek reiniging bij THP Clean Office! Dit wordt een aantal keren per jaar gedaan door ware clean professionals. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van dieptereiniging en wordt de volledige werkplek gereinigd. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het bureau, bureaustoel en randapparatuur.

https://cleanoffice.nl/