Adviesportaal
Image default
Sport

de beste Sportdietist in Haarlem

Wij zijn een uitstekende sportdietist in Haarlem. Wij helpen je om jouw doelen te halen op gebied van diëten. Dit is zowel aankomen als afvallen. Volgens velen zijn wij de beste sportdietist van Haarlem. Door onze jarenlange ervaren en mensen helpen met afvallen aankomen noem maar op, kunnen wij jou helpen om jouw doelen te bereiken. Voeding is belangrijk, het is de energiebron van je lichaam. Daarom is het belangrijk om goede verstandige keuzes te maken op gebied van voeding. Streven naar een gezond leven is het doel bij onze sportdietist in Haarlem.  

Wat is gezonde voeding?

Een gezonde dag eten bestaat uit verschillende dingen; groente, fruit, peulvruchten, noten, vis, volkorenproducten, ook genoeg zuivel is belangrijk. Dit zijn voedingswaren welke veel vitaminen en goede vetten bevatten, dit is belangrijk voor een gezonde levensstijl. Verder is niet bewerkt vlees en zuivel ook heel goed, dit is namelijk rijk aan eiwitten, wat zorgt voor spierbehoud en in combinatie met krachttraining zelfs spiergroei. Zorg dat je niet te veel bewerkt voedsel binnenkrijgt en niet te veel eet van sommige dingen. Bij onze sportdietist in Haarlem zullen we je door het hele proces naar een gezonde levensstijl helpen, zover nodig.

Wat is ongezonde voeding?

Maar wat is nou eigenlijk ongezonde voeding? Wij als sportdietist in Haarlem vinden dat voeding ongezond is wanneer het te veel verzadigd vet bevat, te veel zout bevat of gewoon te veel eten. Te veel eten is slecht omdat je dan meer calorieën eet dan dat je verbrand, dit kan leiden tot overgewicht of in de ernstige gevallen obesitas. De gevolgen hiervan kunnen ernstig zijn, onder andere diabetes of een te hoog cholesterol. Ook is teveel vet of zout slecht omdat dit kan lijden tot slagaderziekten. Dit proberen wij allemaal te voorkomen als sportdietist in Haarlem, als u hier naar opzoek bent, bent u bij ons aan het juiste adres.