Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Origineel: een kerstboom aan de muur

De feestmaand is toch wel de meest magische periode in het jaar. Overal die mooie fonkelende lichtjes, de warme kerstverlichting zowel binnen als buiten en natuurlijk die prachtige en feestelijke kerstbomen overal. Het heet dan ook niet voor niets the most wonderful time of the year! Deze tijd van het jaar is perfect om uit te pakken met lichtjes, glitters, slingers, kleuren en de meest opvallende kerstdecoraties en ornamenten. In deze periode geldt dan ook more is more. Oftewel; het kan niet gek genoeg. Bespaar ook vooral niet op een opvallende kerstsfeer in huis.

Hoewel dromen altijd mag, is niet iedereen gezegend met een grote woonkamer waar je een ontzettend grote kerstboom kwijt kunt. Om thuis toch dat feestelijke gevoel te krijgen en tegelijkertijd wat ruimte te besparen, is een originele kerstboom aan de muur een heel goed idee. Ooit al eens aan een kerstboom aan de muur gedacht? Een platte kerstboom staat namelijk niet in de weg, neemt geen extra ruimte in beslag, maar geeft je wel het fijne kerstgevoel! Benieuwd hoe een platte kerstboom voor tegen de muur eruit ziet? Bij HoutenKerstboom.com kun je ze bekijken én direct shoppen.

Een kerstboom plat tegen de muur

In een kleinere woning, draait alles om het handig en optimaal benutten van de ruimte die je wél hebt. Een kerstboom tegen de muur, is een platte variant die je -je raad het al- tegen de muur zet of aan de muur bevestigd. Mocht je nog ruimte over hebben, kun je eventueel tegen een andere muur in huis nog een mooie kerstboom maken met kerstverlichting. Of kies voor de (kale) wanden voor een mooie kerstkrans of andere (kerst)decoratie. Wij vertellen je de meest geliefde varianten van de kerstboom aan de muur.

De platte Spira Ova

De populaire Spira Oval is een houten kerstboom die wel iets wegheeft van de “echte” kerstboom. Maar dan in een modern jasje. De ovale boom biedt genoeg ruimte om al je kerstversiering zoals slingers, ballen, ornamenten en natuurlijk de fonkelende lichtjes in op te hangen. Zo maak je ‘m extra feestelijk. Doordat de Spira Ova niet zo diep is, is ‘ie geschikt om vlak tegen de muur neer te zetten. Zo neemt de houten boom veel minder ruimte in beslag terwijl je jouw huis wel in de feestelijke stemming brengt. Extra leuke tip: hang de kerstverlichting er zo omheen dat er een prachtig schaduwspel op de muur ontstaat. Dit heeft altijd iets magisch, vooral op de donkere winteravonden. Deze “platte” boom past zelfs in de kleinste ruimtes.

Hang ‘m aan je plafond

De Spira Ova kerstboom kun je zelf aan het plafond hangen als extra eyecatcher! Heb je wat ruimte over aan je plafond? Met de handige Spira Tree hanger, hang je bovengenoemde kerstboom zo aan het plafond. Hier wordt direct alle aandacht naar toe getrokken door jouw bezoek. Dus ook als je wat minder ruimte op de vloer hebt, kun je alsnog met deze handige oplossing thuis een feestelijke sfeer krijgen. Als je vervolgens de verlichting voor deze houten kerstboom op een slimme manier plaatst, kun je op een kale muur zelfs de schaduw van deze kerstboom krijgen en wordt jouw feestversiering nóg magischer. Versier de kerstboom vervolgens in jouw favoriete stijl! Kleurrijk, minimalistisch, klassiek of met veel glitter; je kunt met deze spiraalvormige kerstboom alle kanten op!

De stoere houten kerstboom

Ben je op zoek naar een stoerdere variant kerstboom? Kies dan voor de houten kerstboom met verschillende latjes. Deze latjes kun je los van elkaar bewegen. Zo kun je de boom zo dichtbij de muur zetten als je zelf wilt. Maak je een boom met een wat plattere achterkant? Dan neemt ‘ie veel minder ruimte in beslag en kun je de boom een paar centimeter van de muur af zetten. Ga je liever voor een vollere look? Zet dan alle latjes uit. De kerstboom is dan wel prominenter in beeld, maar geeft ook een feestelijke uitstraling! Bij de houten kerstboom met latjes, kun je ook verschillende ornamenten en decoraties óp de latjes zetten in plaats van er alleen aan hangen. Bij een stoerdere variant houten kerstboom, kun je ook alle kanten op qua versiering. Een leuk idee is om juist heel erg met contrasten te werken. De basis van de boom is super stoer. Kies daarom juist voor lieflijke kerstversiering voor een fijne look die in bijna ieder huis past! Houd je het liever wat stoerder? Ga dan de glitters uit de weg.

Ieder jaar andere versiering

Houd jij van verandering? Dan is zo’n houten kerstboom waarin alle latjes los van elkaar te bewegen zijn de beste oplossing voor jou! Je kunt hier namelijk eindeloos mee variëren en steeds een nieuwe look voor jouw kerstboom bedenken. Ga je voor de traditionele boom? Vouw je de latjes uit als een soort spiraal of bedenk je zelf een creatieve vorm? Met deze houten kerstboom kun je eindeloos veel vormen bedenken.

Online houten kerstbomen voor aan de muur bestellen

De service en het gemak van online een kerstboom voor aan de muur bestellen is ideaal voor iedereen die weinig tijd heeft. Of gewoon geen zin heeft om uren te slenteren om het perfecte exemplaar te vinden. Het online bestellen is ook heel fijn voor grote bestellingen.

Extra fijn: via deze webshop wordt het item op werkdagen altijd binnen 24 uur verzonden! De verzendkosten zijn erg laag en soms zelf gratis. Ook worden ze door hun klanten hoog beoordeeld!