Adviesportaal
Image default
Verbouwen

Meer over Velux dakraam prijzen

Je bent op zoek naar een dakraam van goede kwaliteit. De kans is groot dat je dan al snel uitkomt bij een Velux dakraam. Maar voordat je je keuze maakt, is het goed om meer te weten te komen over de Velux dakraam prijzen. De prijs hangt af van een aantal factoren, het ligt er aan welke keuze je maakt op het gebied van je dakramen. 

Je hebt bij een Velux dakraam bijvoorbeeld de keuze uit blank afgelakt grenenhout, of wit afgelakt of een kunststof uitvoering kan ook! Je kunt deze ramen eenvoudig openen en laten ventileren door de bedieningshandgreep aan de bovenkant. De ramen kun je ophalen, maar uiteraard ook laten bezorgen, wat ook weer zo zijn voordelen heeft.

Ken jij de Velux kunststof dakraam prijzen al?

Je kiest voor de kunststof variant? Een goede optie en dan kun je je verder verdiepen in de Velux kunststof dakraam prijzen. Maar ook dan moet er weer gekeken worden naar welke wensen je verder hebt. Je krijgt de dakramen standaard met HR++ veiligheidsglas type 0070. Maar je kunt ook kiezen voor 0068 triple glas of 0070Q veiligheidsglas met een politiekeurmerk bijvoorbeeld. 

De ramen zijn ook standaard voorzien van een EDW gootstuk (voor een pannendak). Je krijgt ook nog tien jaar garantie op dit product. Je gaat in ieder geval nooit te veel betalen, het is namelijk top kwaliteit en de prijzen zijn erg scherp! Het enige wat je moet doen is aangeven wat je wil en dan kun je een offerte aanvragen.