Adviesportaal
Image default
Bedrijven

AutoTradeX voor snelle trekker verkoop

Snelle trekker verkoop aan AutoTradeX

Voor een snelle trekker verkoop moet je bij AutoTradeX zijn. Dit is wat ik onlangs geleerd heb. Mijn trekker was niet meer toereikend voor de werkzaamheden waar ik hem voor nodig heb, dus het was tijd voor een nieuwe. Een trekker inruilen bleek een lastigere opgave te zijn dan ik had verwacht, dus ik heb maar gewoon een nieuwe verkocht. Die oude moest dus nog weg, maar toen kwam ik gelukkig bij AutoTradeX uit. Zij hebben mij een mooie prijs gegeven voor mijn trekker en binnen 24 uur had ik hem al verkocht. Ik raad het je zeker aan om dit bedrijf in te schakelen voor de verkoop van jouw trekker.

Erkende en geregistreerde opkoper

Je hoeft je geen zorgen te maken dat dit geen betrouwbare opkoper is, want ze zijn erkend en geregistreerd voor de trekker en vrachtwagen inkoop. Het maakt ze niet uit welk merk of model trekker jij bezit, ze doen altijd een goed bod waardoor jij altijd een marktconforme prijs voor jouw oude voertuig krijgt. De trekkers die ingekocht worden door AutoTradeX, worden naar Afrika ge-exporteert. De trekkers die wij als oud en afgeschreven zien, kunnen daar nog jaren mee in de landbouw.

Eigen ophaaldienst in de Benelux

AutoTradeX heeft een eigen ophaaldienst in de gehele Benelux. Hierdoor hoef jij je nergens druk om te maken, alles wordt geregeld. Bij het ophalen ontvang je direct een RDW-vrijwaringsbewijs. Ook hier heb je dus geen omkijken naar. Ik raad je zeker aan om vooral even op hun website te kijken, daar hier veel meer informatie staat dan ik in zo’n kort blog kan vertellen. Ik ben zelf echt super tevreden met hun dienstverlening. Mijn trekker werd snel opgehaald, zodat deze voor mij uit de weg was. Ik kan weer verder met mijn nieuwe trekker. Wil jij dit ook? Meld jouw trekker of vrachtwagen direct aan!

https://autotradex.nl/tractor/