Adviesportaal
Image default
Beauty en verzorging

Pyunkang yul essence toner

Vegan cosmetica biedt alle voordelen van normale cosmetica minus de nadelen.Vegan Skincare is een enorme markt en die groeit voortdurend. Tarte is een voorbeeld van deze trend.

Veganisme, een trend die in westerse landen sterk is opgekomen, wint nu ook in China steeds meer aan belang. De veganistische gemeenschap op de sociale media neemt snel toe; ook het aantal PETA-activisten neemt opmerkelijk toe, vooral bij de jongere generatie.

Les Clefs d’Or Paris eigenaren Ning Li en Shaïros Lavanant hebben hun passies voor gastvrijheid en veganisme gecombineerd om ’s werelds eerste veganistische hotel te openen. Les Clefs d’Or, dat zijn naam ontleent aan een vereniging van dragers die al sinds 1253 bestaat, lanceerde in juli 2015 met de opening van zijn Parijse boetiekhotel. Een maand later openden ze een tweede hotel in Orly, niet ver van Parijs.

Al dan niet wreedheidvrij zijn is een van de belangrijkste waarden voor de oprichters van Bivshuu. We hebben deze waarde verwerkt in de creatie van Bivshuu. Met gevoel aan de aarde geven, haar bewaren voor de toekomstige generaties, alle commerciële invloeden vermijden die schadelijk zijn voor ons collectieve ecosysteem. In termen van verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, bieden we meer dan alleen een cosmetisch product. Wij bieden een huidverzorgingsritueel aan waardoor je je goed voelt en ook nog eens lekker ruikt!

s Werelds grootste veganistische cosmeticamerk Terra-Bio, zegt het antwoord te hebben. Er is steeds meer vraag naar objectieve, geloofwaardige en wetenschappelijke informatie over niet op dieren geteste producten, plantaardige ingrediënten en babyverzorging, allemaal gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke gegevens, met de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid.

Maar deze nieuwe markt roept ook vragen op bij de consument. Het volstaat namelijk om de oppervlakte van een product met veganistisch logo af te krabben om bepaalde stoffen van dierlijke oorsprong te vinden. Het is altijd beter om bedacht te zijn op deze valkuilen, dus hebben we enkele deskundigen gevraagd om alle mythes te ontkrachten: welke dierlijke ingrediënten zitten er in cosmetica, en waarom is het label “veganistisch” soms misleidend. Om deze vragen te beantwoorden, steunden ze op hun expertise en hun dagelijkse praktijk.

Hier gaan we, het toner gezicht waar je op hebt gewacht om te proberen. De Pyunkang Yul Essence Toner is zo schoon als het maar kan, wreedheid vrij en veganistisch. Regelmatig gebruik verbetert het vermogen van de huid om vocht en elasticiteit vast te houden, waardoor het er glad, zacht en dauwfris uitziet. Het is ook een geweldige basis voor het aanbrengen van je favoriete huidverzorgingsproducten.

https://kocosmo.nl/