Adviesportaal
Image default
Auto’s en Motoren

Zo sluit je je achteruitrijcamera aan!

Een achteruitrijcamera is zeer fijn om te hebben. Vooral nieuwe auto’s hebben deze standaard ingebouwd, maar steeds meer mensen kiezen ervoor om een achteruitrijcamera te kopen voor hun personenauto. Ze willen graag beter zien wat er achter de auto gebeurt bijvoorbeeld bij het inparkeren. Je ziet het steeds vaker gebeuren dat er toch nog wel eens een paaltje of wordt geraakt. Vooral onder bestuurders die net hun rijbewijs hebben gehaald. Auto’s die gebruikt worden bij rijlessen hebben deze snufjes wel vaak waar ze aan gewend zijn geraakt. Hierdoor is de kans op zo’n ongelukje groter. Dit betekent echter niet dat het bij een ervaren bestuurder niet kan overkomen. Het kan bij iedereen gebeuren!

Een achteruitrijcamera aansluiten hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan het eenvoudig zelf doen. Je plaatst het scherm op de gewenste plek in de auto. Op dit scherm zie je live wat er achter je auto gebeurt. Vervolgens plaatst je de camera op de gewenste plek zodat je goed zicht hebt. Plaatst dus de camera op een plek die je moeilijker kan zien. Bijvoorbeeld op een plek waar je geen zicht op hebt vanuit je achteruitkijkspiegel of zijspiegels.

Het is mogelijk om een draadloze variant te installeren. Met een draadloze variant heb je geen last van draden die in de weg zitten. Een draadloze variant heeft vele voordelen. Zo heb je altijd gegarandeerd ontvangst en scherp beeld. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en modellen? Bekijk de webshop voor het huidig aanbod!