Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Een verdiepingsvloer is de perfecte oplossing voor een opslagtekort

Een verdiepingsvloer is de perfecte oplossing voor een opslagtekort

Als jouw bedrijf snel groeit, is dit natuurlijk heel erg fijn. Maar, het brengt waarschijnlijk ook problemen met zich mee die jij voorheen misschien niet had overzien. Een voorbeeld hiervan is het ruimtetekort. Een snelgroeiend bedrijf zal namelijk vaak niet genoeg opslagruimte hebben. Deze blog biedt hier een oplossing voor: de verdiepingsvloer. We leggen je er meer over uit!

Wat is een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer is een vloer die jij kan aanbrengen tussen twee bestaande etages. Hierdoor creëer jij als het ware een extra verdieping, die je voor veel verschillende doeleinden kan gebruiken. Eén van deze doeleinden is als extra opslagruimte. Verdiepingsvloeren hebben een draagkracht van 3500 kilo per vierkante meter, waardoor je er ongeveer alles op kwijt kan. Verdiepingsvloeren worden vaak geleverd met een trap, waardoor ze makkelijk toegankelijk zijn. Een ideale oplossing dus voor ruimtetekort, omdat je hierdoor niet hoeft te verhuizen of verbouwen. 

Geleverd als bouwpakket

Verdiepingsvloeren worden geleverd als bouwpakket, wat veel mogelijkheden biedt voor jou. Je kan ervoor kiezen om deze zelf in elkaar te zetten, maar als je jezelf dit niet toevertrouwt, kan je er ook voor kiezen om dit door een monteur te laten doen. Deze zal weten wat hij doet, waardoor jij er zeker van bent dat de installatie op de juiste manier plaatsvindt. Het feit dat de verdiepingsvloer als bouwpakket geleverd wordt, is voor jou een groot voordeel. Je zit namelijk nergens aan vast: als jij de verdiepingsvloer toch niet goed vindt functioneren, dan kan je deze afbreken en opbergen. Groeit jouw bedrijf hard door, en heb je eigenlijk niet genoeg aan deze enkele verdiepingsvloer? Deze is makkelijk uit te breiden.

Verdiepingsvloer op maat

Verdiepingsvloeren worden op maat gemaakt, waardoor deze perfect in jouw bedrijfspand zal vallen. Een verdiepingsvloer wordt in jouw huiskleuren gemaakt, en volledig in de maat die jij wilt. Houd hierbij rekening met een mogelijke uitbreiding, want als je deze vast laat zetten, kan je hem niet verder uit laten breiden, omdat het dan nergens anders in je pand zal passen.

Nolte Mezzanine

Ben jij geïnteresseerd in één van deze verdiepingsvloeren, of zou jij hier graag meer te weten over komen? Neem dan eens een kijkje op de website van Nolte Mezzanine! Deze specialisten helpen jou graag met alles op het gebied van verdiepingsvloeren – van ontwerp tot installatie!