Adviesportaal
Image default
Attracties

Vertrouwd, vakkundig en snel. ABS Autoherstel!

 

Heeft uw auto een kras of krasje opgelopen? Bij ABS Autoherstel wordt deze kras of dit krasje vertrouwd, vakkundig en snel verwijderd. Bij ABS Autoherstel kunt u terecht voor een compleet aanbod aan schadeherstel: van het verwijderen van krassen, herstellen van lakschade, uitdeuken zonder spuiten en spotrepair tot het repareren van hagelschade en steenslag. Bij ABS Autoherstel hebben we medewerkers die over superieur vakmanschap beschikken. Zij hebben de kennis in huis om alle krassen op uw auto te verwijderen. Doordat zij werken met de modernste technieken kunnen zij probleemloos alle krassen op uw auto wegwerken.

Zowel aan uw auto als uw caravan. Met een landelijk netwerk van meer dan 93 bedrijven, zitten we altijd bij u in de buurt!

 

Krassen op uw auto kunnen heel vervelend zijn

De gevolgen van een aanrijding of een kras door een winkelwagentje op uw auto, zijn altijd erg vervelend. Schadebedrijf ABS Autoherstel lost het voor u op en zorgt ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Wij bieden u de helpende hand bij het invullen van formulieren om vervolgens de schade te repareren door zeer vakkundige medewerkers, die gebruik van de nieuwste technieken, originele merkonderdelen en A-merk lakken. Tussentijds bieden wij u inzicht in de herstelwerkzaamheden en zijn we heel transparant over de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

 

 

 

 

http://www.absautoherstel.nl/krassen