Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Trapliften en meer

Trapliften als uitkomst

Ouder worden gaat niet altijd van een leien dakje; vaak komt ouderdom helaas met gebreken. Dit geldt uiteraard niet voor iedereen en er zijn ook mensen die tot op hoge leeftijd alles vrij zelfstandig kunnen blijven doen. Voor de mensen die wat minder zelfstandig kunnen zijn, zijn er gelukkig allerhande oplossingen. Dit geldt bijvoorbeeld voor trapliften: een uitkomst voor hen die niet meer zo goed ter been zijn of voor mensen die in een rolstoel zitten. Een trap kan in zo’n geval een hele uitdaging zijn en kan flink wat pijn en moeite kosten. Maar om nou direct te verhuizen naar een aangepaste woning, nee dat is ook niet iets wat men graag doet. Trapliften zijn daarom uitstekend om in huis te plaatsen en zo toch op een veilige en ontspannen manier boven of beneden te kunnen komen. Als u bij Triwa trapliften langskomt of onze website bezoekt, zult u zien dat u bij ons aan het juiste adres bent als het om trapliften gaat.

Trapliften en meer

Maar ook andere producten en hulpmiddelen, zoals rollators, scootmobielen, badliften en een drempel oploop kunt u bij ons vinden. Kortom, wij maken het u makkelijk en zorgen ervoor dat uw leven net iets makkelijker en aangenamer wordt. Al onze producten zijn uiteraard van uitstekende kwaliteit. Dit geldt ook voor onze tweedehands trapliften: prima trapliften, maar doordat ze gebruikt zijn een stuk goedkoper. Een goede oplossing voor de minder dikke portemonnee. Uiteraard heeft u bij ons keuzevrijheid en kunt u kiezen uit een groot assortiment voor bijna elk soort trap. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing en het beste product voor uw situatie.

Bellen of mailen

Uiteraard kunt u met al uw vragen bij ons terecht. U kunt ons altijd mailen met vragen, maar bellen is uiteraard sneller.

http://www.triwatrapliften.nl/