Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Laminaat, laminaat en nog eens laminaat

Laminaat, laminaat en nog eens laminaat

In dit geval is het niet drommels, drommels en nog eens drommels, maar laminaat, laminaat en nog eens laminaat. Hoewel je tegenwoordig uit verschillende soorten vloeren kunt kiezen zoals PVC, vinyl, massief hout, parket, tapijt of tegels, gaat de keuze nog steeds veelal uit naar laminaat. En dat is ook helemaal niet zo gek, want de keuze is reuze en laminaat kent vele voordelen. Welke dat zijn? Dat lees je onder meer in deze blog. Lees dus snel even verder!

 

De keuze is reuze

Het kan best zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet wanneer je besluit om jouw woning te voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer. Laminaat is namelijk te verkrijgen in verschillende kleurstellingen, designs en patronen. De keuze is werkelijk waar reuze. Van antraciet en licht eiken tot hoogglans en whitewash laminaat, en van tegel laminaat tot laminaat gelegd in een sierlijk visgraat motief. Vind je een visgraat motief maar ingewikkeld en wil je jouw vloer zo snel mogelijk gelegd hebben? Kies dan voor extra breed laminaat. Dankzij de extra brede planken van dit soort laminaat heb je de vloer binnen mum van tijd gelegd. Tel uit je (tijds)winst! Bij Bebo Parket informeren ze je graag over de verschillende opties. Neem eens contact op om te horen voor welk soort laminaat jij wellicht het beste kunt kiezen.

 

Van goedkoop tot duur

Laminaat komt niet alleen in verschillende kleuren, patronen en breedtes, ook wat betreft de prijs heb je de keuze uit uiteenlopende categorieën. Van goedkoop laminaat tot laminaat dat in een hogere prijsklasse valt. Veelal hangt dit wel een beetje samen met de kwaliteit van het laminaat. Je zult al snel zien dat het meeste laminaat uit de wat lagere prijsklassen minder geschikt is voor intensief gebruik dan het duurdere laminaat. Ben je van plan om de laminaatvloer te leggen in ruimtes die je intensief gebruikt, zoals de keuken en de woonkamer bijvoorbeeld? Let er dan goed op dat het laminaat opgewassen is tegen dit intensievere gebruik. Vaak staat dit wel aangegeven. Zo niet, informeer er dan naar! Dit om teleurstellingen te voorkomen.

 

Laminaat biedt vele voordelen

Hoewel je kunt kiezen uit zeer goedkoop of wat duurder laminaat, is en blijft een laminaatvloer een zeer voordelige keuze ten opzichte van andere soorten vloeren, zoals plavuizen of echt hout. Laminaat is niet alleen betaalbaar, het is ook nog eens zeer sterk en duurzaam. Tevens zul je niet veel tijd kwijt zijn aan het reinigen en het onderhouden van de vloer. Het is dan ook een zeer hygiënische en makkelijk te onderhouden vloer waar je nog lang plezier van kunt hebben.

 

https://www.beboparket.nl/