Adviesportaal
Image default
Bedrijven

Hoe maak jij je huis minder aantrekkelijk voor inbrekers?

In Veldhoven zijn er recentelijk meerdere verslagen gemaakt van inbraken waar ze verschillende goederen hebben meegenomen uit huizen. Het is begrijpelijk na het lezen van die verslagen dat jij je minder veilig in jouw eigen huis voelt. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres, wij gaan namelijk een aantal handige tips geven zodat jouw woning minder aantrekkelijk is voor inbrekers.

Slotenmaker Veldhoven

Om er zeker van te zijn dat de inbrekers jouw woning niet inkomen, is het beste idee om eens met slotenmaker Veldhoven een rondje door jouw huis te lopen. Slotenmaker Veldhoven zal al jouw sloten controleren en vervangen indien nodig.

Wat trekt inbrekers aan?

Een onverzorgde tuin

Tijden de zomermaanden is er altijd een stijging in inbraakcijfers. Dit komt omdat mensen dan vaak van huis zijn en op vakantie zijn.

Zorg er dus voor dat jouw tuin er goed uitziet. Houd je gazon schoon en getrimd. Als je op vakantie gaat, zorg er dan voor dat er iemand het gras komt maaien.

Daarnaast komt 57% van de inbrekers je huis binnen via de voordeur of de ramen aan de voorzijde op de eerste verdieping. Maak deze toegangspunten niet aantrekkelijker door ze achter onverzorgde struiken te verstoppen. Dus ook de struiken rond jouw huis moeten goed verzorgd worden gehouden.

De lichten zijn uit dus er is niemand thuis

8 á 12 minuten, zoveel tijd duurt het de gemiddelde inbreker om je huis binnen te komen, te stelen en weer weg te zijn. Om de tijd in huis zo kort mogelijk te houden, willen inbrekers niet het risico lopen de huiseigenaar tegen het lijf te lopen.

Geen licht in huis, zelfs niet overdag, kan een gemakkelijke indicatie zijn dat je niet thuis bent of slaapt. Je hoeft geen torenhoge elektriciteitsrekening te krijgen om de inbrekers buiten te houden. Lampen met een bewegingssensor zijn de beste oplossing.

http://slotenmaker112.nl/slotenmaker-veldhoven/