Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

iPhone X achterkant vervangen

De iPhone X is een bijzonder fraai ontwerp van Apple waarbij zowel het scherm als de achterkant van duurzaam glas zijn gemaakt. Door deze volledig glazen behuizing is de iPhone waterdicht tot een diepte van wel 2 meter, en kun je er bij wijze van spreken gewoon mee in het zwembad duiken. Ook maakt de glazen achterkant draadloos opladen mogelijk, en zo’n volledig glazen behuizing ziet ook wel heel stijlvol uit. Maar al dat glas maakt dat je iPhone wel wat kwetsbaarder is geworden voor breukschade. De achterkant van deze iPhone kan door een val namelijk net zo goed volledig barsten. De achterkant iPhone X vervangen kan dan nodig zijn om je telefoon weer in werkbare staat te krijgen.

 

Waarom zou je een iPhone X achterkant vervangen?

De achterkant van de iPhone X kan dat op dezelfde wijze beschadigd raken als het scherm.  Ondanks dat beide onderdelen zijn uitgevoerd in versterkt glas, blijft het materiaal onder hoge impact breekbaar. Als de achterkant van je iPhone gebarsten is hoeft er niet alleen een cosmetische reden te zijn om de achterkant te vervangen. Er zitten namelijk een aantal belangrijke onderdelen in de achterkant verwerkt die onmisbaar zijn voor de werking van je iPhone. Dit zijn onderdelen als de aan- en uit knop, de volumeknoppen, de flitser en de gps- en wifi-antenne. Als door een val het kapje beschadigd is geraakt kunnen deze onderdelen ook een klap hebben gekregen waardoor ze niet meer naar behoren functioneren. Als de werking van deze onderdelen hierdoor te wensen over laat is het een goed idee de iPhone X achterkant te vervangen.

 

Waar kun je snel en betaalbaar een iPhone X achterkant vervangen?

Zelfs als je beschermende maatregelen als een screenprotector en een casing hebt gekocht om je iPhone tegen impact te beschermen kan er zich een technisch mankement voordoen. De iPhone X is al een aantal jaar op de markt, en als je hem al die tijd hebt gebruikt kunnen sommige onderdelen aan vervanging toe zijn. Gelukkig hoef je niet meteen een nieuwe telefoon te kopen, maar kun je het grootste deel van je geld in je zak houden en alleen de onderdelen vervangen die niet meer zo goed functioneren of schade hebben opgelopen. 

Bij het GSM Reparatie Centrum kun je de achterkant van je iPhone X en alle onderdelen die erin zijn verwerkt snel en betaalbaar laten vervangen. Je kunt alleen het kapje of losse onderdelen laten vervangen, maar ook de gehele achterkant van de iPhone X. Als je de achterkant laat vervangen bespaar je een hoop geld en ziet je iPhone X er toch weer zo goed als nieuw uit.