Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Hondenvoer met insecteneiwit: dit zijn de voordelen

Hondenvoer met insecteneiwit: dit zijn de voordelen

Je kent het vast wel: de ene persoon kan alles eten en de ander heeft al last van hun maag bij de kleinste verandering in voeding. Sommige mensen hebben bijvoorbeeld last van maagproblemen als ze voedsel eten dat rijk is aan gluten of lactose. Ook dieren kunnen last krijgen of hebben van een gevoelige maag. Dit komt vooral veel voor bij honden. Ben je benieuwd wat het beste voer is voor jouw hond en op welke igrediënten je moet letten? Lees dan snel verder, want in deze blog vertellen we het je graag!

 

Trouwe viervoeters

Uw trouwe viervoeter kan al bij de minste verandering in het dieet maagproblemen krijgen. Dit maakt het erg moeilijk om het juiste voor voor uw hond te vinden. Er zijn veel verschillende soorten hondenvoeding op de markt en daarnaast zijn er ook nog eens ontelbaar veel ingrediënten waar dit voedsel uit kan bestaan. Maar wat is dan het beste voor uw hond? Het voer dat wij voor alle honden aanbevelen is hondenvoer met insecteneiwit. Dit voer wordt gemaakt met larven en zwarte soldaatvliegen. Door de toevoeging van deze insecten bevat het alle essentiële aminozuren die een hond nodig heeft!

 

De samenstelling

Voeding met insecteneiwit heeft veel voordelen. Het eerste en misschien wel belangirjkste voordeel van insecteneiwit is dat de maag vna een hond het goed kan verdragen. Zelfs honden met een extreem gevoelige maag kunnen dit voedsel goed verteren. Insecteneiwitten zijn namelijk bijzonder licht verteerbaar en van uitstekende kwaliteit. Een ander voordeel is het feit dat voeding met insecteneiwitten erg duurzaam zijn. In tegenstelling tot dierlijk eiwit vervuilt insecteneiwit het milieu niet, omdat insecten geen zware impact hebben op het milieu. Dit alles zorgt voor hoogwaardige voeding voor uw hond! En dat is natuurlijk wat je wilt voor je harige vriend!

 

Ben je benieuwd geworden?

Wil je meer weten over voeding met insecten? Dan ben je aan het juiste adres op de website van Zooexperte! Op deze website is namelijk erg veel informatie te vinden. Bij vragen over bepaalde producten op de site of over je bestelling staat de klantenservice je graag voor je klaar met raad en daad!