Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Google Ads: de ultieme marketingtool

Als ondernemer weet je dat online marketing van essentieel belang is voor je bedrijf. Heb je het over online marketing, dan kom je al snel terecht bij Google Ads. Iedereen maakt gebruik van Google en Google Ads maak het mogelijk om advertenties voor je bedrijf te tonen in de Google resultaten. Klikken geïnteresseerden op de advertentie, dan worden ze automatisch naar je bedrijfswebsite geleid. Het voordeel van Google Ads is dat je alleen betaalt wanneer een klant op je website klikt, dus de vertoning is compleet gratis. Daarnaast is het mogelijk om de advertenties te pauzeren, hervatten en te bewerken wanneer je wilt.

De vele voordelen van Google Ads

Het gebruiken van Google Ads marketing neemt vele voordelen met zich mee. Het grote voordeel van Google Ads is dat je hier geen enorm marketingbudget voor nodig hebt. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je in investeert. Levert een campagne veel op, dan kun je daar meer op inzetten. Een ander groot voordeel is dat je direct de resultaten van je advertenties kunt meten. Je kunt vele statistieken bekijken, zoals het aantal vertoningen, conversies, bounce rate en return on investment.

Flexibiliteit, locatie targeting en remarketing 

Een ander groot voordeel van Google Ads is de flexibiliteit die je hebt om de advertenties te wijzigen. Laten de statistieken zien dat de advertentie net niet in de behoeftes van je klant voorziet, dan kun je de advertenties tussentijds aanpassen. Daarnaast kun je met Google Ads advertenties laten weergeven op bepaalde geografische locaties. Hierdoor kun je specifiek targetten op een bepaalde locatie waar de juiste klanten zitten. Google Ads is ten slotte ook een handige tool voor remarketing. Met Google Ads kun je namelijk advertenties laten zien aan klanten die al eerder je website bezocht hebben, om alsnog een conversie te krijgen.

Kies voor een online marketing bureau dat het beste uit je bedrijf haalt

Het is erg belangrijk om als onderneming de beste marketing resultaten te behalen, dit doe je onder andere door meer conversies te behalen. Wil jij de online marketing van je onderneming graag verbeteren en profiteren van de vele voordelen van onder andere Google Ads? Kies dan voor online marketing bureau Groningen dat het beste uit je bedrijf wil halen. Het is belangrijk om voor een online marketing bureau te kiezen dat een gecertificeerd Google Premium Partner is. Hierdoor kunnen ze je alles vertellen over de vele mogelijkheden met Google Ads. Zo profiteer je van de expertise en ervaring bij het opzetten van een Google Ads campagne.