Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

De Talent&Pro Academy

De Talent&Pro Academy is de drijvende kracht achter ons loopbaanconcept. Vanaf de initiële opleiding tot en met de begeleiding van de loopbaan van onze medewerkers, ondersteunen wij al onze collega’s bij het bereiken van hun professionele doelstellingen. De brede waaier van opleidingen die in de Talent&Pro Academy worden aangeboden, zijn geaccrediteerd door nationale opleidingsinstituten van graadniveau. Talent&Pro Academy is voorzien van alle faciliteiten die je je maar kunt wensen om je studie af te ronden, om op een effectieve manier presentaties te geven of om een ontspannen discussie te voeren in een comfortabele lounge.

 

Wij leveren voortdurend kwaliteit door opleiding. Maar waarschijnlijk zie je dat zelf ook elke dag in je dagelijkse werk. Je leert nieuwe dingen over je vak of je verdiept bestaande kennis. Wij doen ons uiterste best om u te helpen allerlei nuttige competenties te ontwikkelen, zodat u uw leven kunt verbeteren, zowel persoonlijk als professioneel.

 

Een traineeship bij Talent&Pro geeft je een goede start in je nieuwe carrière. Wij bieden een ontwikkelingsprogramma dat bestaat uit persoonlijke coaching en training. Als starter helpen we je om op tijd aan het werk te gaan, georganiseerd en vanaf het begin verantwoordelijkheid voor jezelf te nemen.

 

Zou het niet mooi zijn als je kon leren en jezelf ontwikkelen terwijl je je brood verdient? Als Talent bij Talent&Pro krijg je alle ondersteuning en training die je nodig hebt, terwijl wij ervoor zorgen dat we het meeste uit jouw potentieel halen. Je wordt betrokken bij al onze projecten en doet waardevolle ervaring en inzicht op door nauw samen te werken met ons ervaren management team. We zijn op zoek naar mensen die zichzelf willen verbeteren, meer uit hun carrière willen halen en kansen willen grijpen. Een van onze beste traineeships is het traineeship IT zonder vooropleiding in IT.

 

https://www.talent-pro.com/traineeships/