Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid: laat het behandelen

Wanneer u dagelijks te maken heeft met blijvende vermoeidheid of chronisch pijnklachten, belemmert dit u enorm in het uitvoeren van uw gewone dagelijkse activiteiten. Chronische pijnklachten kunt u bijvoorbeeld hebben in uw schouder of nek. Hoe langer u hiermee rondloopt, hoe groter de kans dat die fysieke pijn snel uitgroeit tot psychische pijn, en dan bent u verder van huis. Maar ook blijvende vermoeidheid kent zijn belemmeringen, waardoor u niet meer goed functioneert in de maatschappij. Wellicht verzuimt u hierdoor vaker op het werk. Heeft u al meerdere behandelingen gehad bij de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog en heeft dit geen verbeteringen opgeleverd? Dan is het wellicht tijd voor een specialistische behandeling.

Start snel met een behandelprogramma op maat

Maak kennis met Revalis! Deze kliniek is gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid. Zij bieden hun patiënten een intensief programma voor revalidatie op maat aan. Aangezien zij alle specialisten onder één dak hebben, werken zij met unieke interdisciplinaire behandelprogramma’s (MSRZ of SGGZ). Zij kijken middels een zorgvuldige diagnostiek naar de klachten die u heeft. Op basis daarvan wordt er een behandelprogramma opgesteld. Dit behandelprogramma zal intensief, maar kortdurend zijn. Zo helpt Revalis u om op verantwoorde wijze uw activiteiten weer op te pakken, ondanks de (chronische) klanten en constante vermoeidheid die u ervaart. Het hoofddoel hierbij is dat u weel kunt participeren in de maatschappij. Dit in samenwerking met de beste specialisten, maar vooral samen met u.

Vraag een doorverwijzing aan

Heeft u al meerdere behandelingen gehad bij de fysiotherapeut, huisarts of psycholoog en heeft dit geen verbeteringen opgeleverd? Wellicht bent u dan einde raad, maar gelukkig is er nog hoop. Middels de specialistische behandeling van Revalis zorgen ze dat u snel behandelt kunt worden. Laat u door uw huisarts, bedrijfsarts of medisch specialist doorverwijzen naar Revalis in Den Bosch en Breda. Meld u aan als patiënt en reken af met uw chronische pijnklachten en blijvende vermoeidheid.