Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Welke Incassobureau?

Zoekend naar een incassobureau kwam ik terecht op incassoadvocaten.nl. Ik ben opzoek gegaan naar een advocatenkantoor omdat ik last heb van een paar klanten die niet betalen, of hele grote betalingsachterstanden hebben. Echter gaat het bij sommige klanten om erg lage bedragen, maar er zit er ook één bij die al voor een paar honderd euro rood staat. En dat geld zie ik toch zo snel mogelijke op mij bankrekening verschijnen. Ik ben gaan zoeken op oplossingen en acties die ik dan kan doen. Via een website heb ik een stappenplan gevolgd. Met als doel, de debiteur meerdere malen duidelijk maken dat er betalingsachterstanden zijn. Hier heb ik een paar weken later nog geen reactie op terug gekregen. Dus kon ik niks anders doen als zoeken naar een incassobureau die voor mij de debiteuren aan de tand kunnen gaan voelen.

Zoeken naar incassobureau

Ik zag dus geen andere mogelijkheid als het zoeken van een incassobureau, om mijn debiteuren er nogmaals op te attenderen dat ze achter lopen met de betalingen. Zodoende ben ik gaan Googelen op incassobureau en kwam verschillende bureau’s tegen die, volgens de website, mij goed kunnen helpen tegen een debiteur. Ik heb van verschillende bureau’s de websites bekeken, maar ik vindt het inschakelen van zo’n bureau toch wel erg duur. Dus ben ik gaan zoeken naar een bureau welke mij héél goedkoop, of misschien wel gratis helpt aan mij geld dat ik nog moet krijgen. Zodoende kwam ik weer een aantal websites tegen, maar die waren het ook niet… Maar toen kwam ik Incasso Advocaten tegen, en dat was hem! Het incassobureau waar ik naar opzoek was!

Resultaat

Inmiddels is het al weer een paar maanden later nadat ik Incasso Advocaten ingeschakeld heb. Ik ben super blij met het resultaat dat zij hebben teweeg gebracht. Ik heb het geld op mijn rekening. Verschillende debiteuren hebben hun excuses aangeboden en ik ga weer met een tevreden gevoel naar mijn werk. En als ik weer last krijg van debiteuren weet ik waar ik terecht kan!