Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Tijdelijke opslagruimte huren vanwege (dreigende) schade

Tijdelijke opslagruimte huren vanwege (dreigende) schade

Gelukkig staan we niet elke dag stil bij de kleine en grotere rampen die ons kunnen overkomen. De watersnoodramp die Limburg trof had niemand zien aankomen en de gevolgen waren helaas niet te overzien. Door klimaatsverandering worden de kansen op water- en stormschade helaas steeds groter. Toch zijn er mogelijkheden om de schade enigszins te beperken. Het achteraf afwikkelen van schade met je verzekeringsmaatschappij kan immers tegenvallen of langere tijd in beslag nemen. Woon je bijvoorbeeld in een risicogebied voor wateroverlast in de regio Midden-Limburg? Dan kan het preventief huren van tijdelijke opslagruimte Roermond een snelle en goedkope oplossing zijn. Ook het aantal meldingen van stormschade is de laatste jaren flink toegenomen. De dakpannen vliegen bijvoorbeeld van je dak of er landt een boom op de gevel van je huis. Het kan ons allemaal overkomen. Je recht op vergoeding van de reparatiekosten is afhankelijk van de geleden schade en verschilt ook per verzekering. In sommige gevallen is het tijdelijk laten opslaan van je inboedel een oplossing om verdere gevolgschade te voorkomen. Bijvoorbeeld door lekkages of reparatiewerkzaamheden door bouwvakkers waarbij je inboedel in de weg staat.

Tijdelijke opslagruimte voor je deur laten bezorgen

Ben je getroffen door water- en/of stormschade? En wil je zo spoedig mogelijk starten met de opruim- en reparatiewerkzaamheden? Laat je spullen dan voor korte of langere tijd (preventief) opslaan in een opslagfaciliteit. Dan beperk je de eventuele gevolgschade en hoef je je daar minder druk over te maken. Heb je snel opslagruimte in Roermond nodig? Dan kun je gebruik maken van een mobiele opslagservice. Wat is mobiele opslagservice? Het is een nieuwe vorm van self-storage waarbij jij zelf de deur niet uit hoeft. Je huurt heel goedkoop mobiele opslagboxen inclusief transport en tijdelijke opslag. Het mobiele opslagbedrijf bezorgt jouw opslagboxen op de afgesproken dag en plaatst ze voor je deur. Je hebt geen vergunning nodig en hoeft verder ook niets te regelen. Het enige wat je zelf moet doen is inladen. Je dierbare spullen worden opgehaald veilig opgeslagen tot dat jij ze weer nodig hebt. Ook voor minder dramatisch redeneren is de huur van mobiele opslagruimte een oplossing. Start je binnenkort met een verbouwing en wil je voorkomen dat je waardevolle spullen tijdens de verbouwingswerkzaamheden beschadigd worden? Of wil je het risico op diefstal voorkomen omdat tijdens de bouw allerlei mensen in- en uitlopen? Huur dan tijdelijk mobiele opslagruimte.

Boobox mobiele opslagruimte Roermond huren

Er zijn legio redenen te bedenken waarvoor de huur van mobiele opslagboxen interessant is. Gaat jouw verhuizing vanwege Corona in de huiselijke sfeer plotseling niet door? Bij Boobox mobiele opslag huur je opslagboxen gemakkelijk en snel online. Je geeft het adres op waar Boobox je inboedel moet komen ophalen. Je inboedel wordt opgehaald nadat jij je spullen hebt ingeladen. Boobox slaat ze vervolgens verzekerd en veilig voor je op tot dat jij ze weer nodig hebt. Je inboedel wordt op de afgesproken dag bezorgd op je nieuwe woonadres waar jij zelf alles weer uitlaadt. Een Boobox mobiele opslagbox huur je al vanaf € 79,-. Bezoek de website boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Roermond huren. Voor vragen, neem contact op en bel 0475-476319.

De website Boobox is ontwikkeld door Themedutch BV. – Roermond

https://boobox.nl/opslagruimte-roermond/

Gerelateerde artikelen

Een uniek groepsverblijf midden in de natuur van Noord-Brabant

Schakel een signbedrijf in voor de inrichting van uw interieur of exterieur

Verhuisbedrijf Keurmerkverhuizer