Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel een mediator in

Het kan voorkomen dat je in een ongelukkige situatie terecht bent gekomen waarbij jij en de andere partij er niet samen uit kunnen komen. Soms is het conflict zo groot dat het niet mogelijk is om er met de andere partij uit te komen en het conflict tot een goed einde te laten brengen. Echter zijn er in dit soort situaties nog andere middelen die je kan gebruiken. Denk hierbij aan mediation purmerend

 

 

Zit jij in een ongelukkige situatie en woon je ook nog in Purmerend? Dan is het mogelijk om een conflictbemiddelaar in te schakelen. Een mediator zorgt ervoor dat er een oplossing voor het probleem wordt gevonden. Het mooie van een mediator is dat deze partij altijd neutraal is. Soms kan de mening van iemand die niks met de situatie te maken heeft enorm helpen om tot een oplossing te komen.

 

Je kan bij deze mediator terecht voor de volgende situaties; (echt)scheiding, arbeidsmediation, co-ouderschap en kinderalimentatie.

 

Het doel van deze mediator is om samen met jou en de andere partij een oplossing te kunnen vinden voor het huidige conflict. Houdt er rekening mee dat deze mediator nooit een partij kiest en ten alle tijden neutraal moet blijven. Er zal enkel en alleen naar de inhoud van het conflict worden gekeken. De bemiddelaar onderzoekt de motieven en belangen van beide partijen en zorgt ervoor dat het proces goed verloopt. Denk hierbij aan de onderlinge communicatie. 

 

Een conflict is nooit leuk en je wilt hier graag een oplossing voor bedenken. Zit jij nou in een conflict waar jij en de andere partij niet uitkomt? Schakel dan een mediator purmerend in. Deze mediator kan je bij het conflict helpen. Soms helpt het om een neutrale partij erbij te hebben zitten die je hierbij kan helpen. Bij conflicten, vooral bij scheidingen, maar ook conflicten over de kinderen kunnen de emoties hoog oplopen. Zo kan het gebeuren dat je iets zegt of doet dat je normaal gesproken niet zou doen en dit tegen je gebruikt kan worden. Natuurlijk wil je het niet zover laten komen. Dus lukt het niet om er samen uit te komen? Schakel dan een mediator in die je hierbij kan helpen.