Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Privé detective voor bewijzen oplichting

Oplichting is natuurlijk verschrikkelijk en wilt u natuurlijk niet overkomen. Alleen het kan altijd gebeuren dat u toch opgelicht gaat worden. Alleen u moet dan wel bewijs hebben dat u opgelicht bent. Privé detective voor bewijzen oplichting is de beste manier om oplichting te bewijzen. Een privé detective gaat zeer discreet ter werk om bewijzen te verzamelen. De onderste kan wordt in het geheim boven gehaald om de oplichter aan het licht te brengen. Doordat we erkend zijn als privé detective mogen de bewijzen gewoon gebruikt worden in de rechtbank. Het wordt zo eindelijk duidelijk wie er achter de oplichting zit. Je kan meteen stappen ondernemen en iemand laten opdraaien voor de kosten. Naast de kosten die gemaakt zijn door de oplichting kunnen de privé detective kosten verhaalt worden op de oplichter.

Ziekteverzuim onderzoek door de bedrijfsrecherche

Ziekteverzuim kost u als ondernemer natuurlijk een hoop geld. U moet personeel doorbetalen terwijl ze thuis ziek zijn. Dit is natuurlijk al heftig alleen het wordt nog erger als blijkt dat uw personeel niet echt ziek is. Ziekteverzuim komt helaas veel onterecht voor. Als uw personeelslid regelmatig “ziek” is en u hoort van anderen signalen die niet kloppen, dan kan u een ziekteverzuim onderzoek doen. Met dit onderzoek gaan we discreet bij iemand langs om te checken wat er gebeurt. Als we iemand die “ziek” is gewoon verhuisdozen zien tillen of spullen zien tillen gaan bij ons alle alarmbellen af. We zorgen ervoor dat er een rapportage gemaakt wordt en u bewijzen heeft van onterecht ziekteverzuim. Met dit rapport kan u naar de rechtbank stappen en ontslag aanvragen. De kosten die u de afgelopen jaren voor onterecht ziekteverzuim gemaakt heeft kan u zo snel terugverdienen. Wij zorgen ervoor dat u iemand legaal kan ontslaan met passende bewijzen die u mag gebruiken in de rechtbank.

Bedrijfsrecherche voor onderzoek naar personeel

De bedrijfsrecherche is ideaal als u onderzoek wil doen naar uw personeel. Bijvoorbeeld als u het verleden wilt weten of als u wil weten wat iemand in het verleden gedaan heeft. Is er bijvoorbeeld in het verleden spraken geweest van fraude, oplichting of andere zaken? De bedrijfsrecherche kan het met een screening vooraf voor u uitzoeken. Naast het laten uitzoeken van nieuw personeel kan u natuurlijk ook onderzoek doen naar uw huidige personeel. Bijvoorbeeld als u het vermoeden heeft dat er fraude gepleegd wordt. Of dat er uit uw voorraad gestolen wordt. Met een professioneel onderzoek krijgt u de bewijzen die u nodig heeft en de zekerheid over uw personeelsbestand. Laat u gerust informeren over de mogelijkheden voor een discreet onderzoek.