Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak je eigen video!

Waar is een video voor bedoelt?

Een video, we hebben ze allemaal wel eens gemaakt van een gebeurtenis die we mee maken of om bewijs te kunnen leveren dat je iets daadwerkelijk gedaan hebt. Ook zien we dagelijks vele video’s voorbij komen op Social media. Een gepersonaliseerde video is een video die speciaal gemaakt is voor iemand. Bij een gepersonaliseerde video hoeft het echter niet zo te zijn dat het voor een bepaald persoon is, het kan ook zo zijn dat ze voor een bepaalde doelgroep gemaakt worden. Zo wordt de video precies zo gemaakt voor de kijker dat deze de video wil uitkijken, omdat diegene zich aangesproken voelt en dus kan het ook zo zijn dat diegene sneller tot actie over gaan.

Gepersonaliseerde video

Een gepersonaliseerde video kan meer effect hebben dan een normale video of reclame boodschap die voor een hele massa is bedoeld. Je kan een video op zoveel manieren personaliseren. Zo kun je al iemand benaderen door bijvoorbeeld te zeggen hallo hoe gaat het? Maar ook is het mogelijk voor bijvoorbeeld abonnement gebruikers, ‘je bent al zo vaak buiten je bundel geraakt zou je niet eens een ander abonnement nemen?’. Ook dit valt onder een gepersonaliseerde video, maar dan op bedrijfsniveau. Door een speciale actie te sturen naar iemand dus persoonlijk toegestuurde actie door middel van een video kan heb je het zelfde effect.

Soorten video’s

Natuurlijk hoeft een gepersonaliseerde video niet alleen voor klanten gemaakt te worden. Ook jij zelf kan gemakkelijk een persoonlijke video laten maken of zelf maken voor bijvoorbeeld een dierbaar iemand. Of geef je een feest en wil je mensen op deze manier uitnodigen dan kan je ook gebruik maken van een gepersonaliseerde video. Je mag deze zo noemen, omdat je ze alleen naar een bepaalde groep mensen sturen om ze zo te benaderen en uit te nodigen. Natuurlijk hoef je niet alleen video’s voor anderen te laten maken, je kan ook van jezelf een video maken of laten maken. Op bruiloften bijvoorbeeld werd er voornamelijk veel gebruik gemaakt van fotograven, maar tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gebruik gemaakt van een fotograaf en een cameraman. Of iemand die samenwerkt met een fotograaf die dan een persoonlijke video maakt van alleen de foto’s of alleen van de camerabeelden, natuurlijk kunnen deze beelden ook gecombineerd worden. Zo kan door het spelen met deze beeldmaterialen een super mooie speciale gepersonaliseerde video gemaakt worden van een bijzondere dag die je samen beleefd met familie en vrienden.

https://www.ivorystudio.net/gepersonaliseerde-video/