Adviesportaal
Image default
Zakelijke dienstverlening

Diamantzaagblad maatwerk

Een zaagblad is perfect geschikt voor harde bouwmaterialen, zoals steen, asfalt en diverse soorten beton. Met een diamantzaagblad kun je deze materialen eenvoudig en nauwkeurig zagen of boren. Niet iedere klus is hetzelfde, waardoor er verschillende soorten diamantzaagbladen zijn in verschillende maten en voor verschillende toepassingen. Het kan toch nog zo zijn dat het diamant zaagblad dat jij nodig hebt nergens te vinden is. Dit kan zijn omdat de diameter of de segmentdikte niet precies overeenkomen. Daarom kun je ervoor kiezen om bij een specialist als Diacom een diamantzaagblad op maat te laten maken in hun fabriek. Je geeft je wensen door en de specialisten van dit bedrijf gaan aan de slag voor jou.

Maak gebruik van de goede service van dit bedrijf

Wanneer je elektrisch gereedschap gebruikt, zoals een zaagmachine, dan moet je deze ieder jaar laten controleren. De keuring is om er zeker van te zijn dat je veilig met het gereedschap kunt werken. Bij Diacom werken monteurs die geautoriseerd keurmeesters zijn. Moet jouw machine eigenlijk nog niet gekeurd worden, maar werkt deze niet goed? Dan kun je ook bij dit bedrijf terecht. In geval van een noodgeval kun je zelfs een verhuurmachine gebruiken, zodat je je werkzaamheden niet hoeft te stoppen. Jouw machine wordt doorgaans binnen drie dagen gerepareerd, maar in een noodgeval is vaak binnen één dag al mogelijk. Dus ze hebben altijd een op maat gemaakte oplossing voor jouw probleem en ze denken graag met je mee.

Bespreek de mogelijkheden met een technisch adviseur

Wilt je meer weten over de mogelijkheden van een diamantzaagblad, dan kun je altijd contact opnemen met een technisch adviseur van Diacom. Deze adviseurs staan klaar om je deskundig advies te geven en een op maat gemaakte oplossing te bieden voor specifieke projecten. Je kunt ze ook benaderen met specifieke vragen.