Adviesportaal
Image default
Zakelijk

Waarom je naar Limburg zou moeten verhuizen? Hierom:

In deze blog gaan we het hebben over waarom het zo heerlijk is om in Limburg te wonen. Limburg is toch een beetje het Toscane van Nederland. De rust, de heuvels, de geen 9 tot 5 mentaliteit. Het si een prachtige omgeving, waar de mensen elkaar nog kennen en waar een ons kent ons sfeertje de overhand neemt.

 

Reden 1: Rustige omgeving

Wordt je ook gek van de drukte van de grote stad? Heb je nog steeds het gevoel dat je op een kluitje woont met duizend anderen? Ben je toe aan een nieuw uitzicht en een wat schonere omgeving dan die vervuilde stinkende stadstraten? Ben je toe aan ruimte en rust om je heen? Dan ben je echt dé geschikte kandidaat om naar Limburg te verhuizen. Het enige wat je moet doen is de aankoopmakelaar in Beek bellen en je koffers pakken!

 

 

Reden 2: Het bourgondische leven

Limburgers zijn gek op eten! Veel en nog veel meer eten! Als je een Limburger vraagt wat hij wil eten en hij geeft als antwoord “maakt neet oet, als ’t maar veul is”. Dan weet je dat je met een bourgondiër van doen hebt! Kom bij zo’n Bourgondiër niet aan met een dieet, een weekje niet drinken of op de lijn letten. Er is zelfs bijna een polarisatie te zien tussen de mensen in Limburg die wel eens in de sportschool komen en wel op hun gezondheid letten en de Bourgondische levensgenieters. Ben jij gemaakt om te eten tot je erbij neer valt en te drinken tot je niet meer op kan? Dan zit je in Limburg goed hoor!

 

Reden 3: De omgeving

Niet alleen is de omgeving erg mooi. Tussen de heuvels en de boerderijen wonen in een alleenstaand huis met een grote tuin voor de prijs van een stadsappartement. Dat is wat je in Limburg koopt voor je geld! Moet ik nog meer zeggen?

 

Nee, dat dacht ik ook niet! Tot snel in Limburg!

https://wozawebdesign.com/redenen-om-in-limburg-te-wonen/