Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Verschillende loungesets

Verschillende loungesets

De laatste jaren is de loungeset steeds populairder geworden en bijna niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. Een loungeset kun je zelf maken van bijvoorbeeld pallets of steigerhout, maar je kunt natuurlijk ook een loungeset kopen. Loungesets zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en van verschillende materialen. Zo is er voor iedere tuinsfeer een geschikte loungeset te vinden.

 

Welke loungeset past bij jouw terras?

De grootte van jouw terras is bepalend voor het type loungeset die je kunt plaatsen. Heb je een klein terras of een balkon? Kies dan voor een stoel loungeset. Heb je een ruim terras? Dan kun je kiezen voor een royale loungeset of een luxe dining loungeset. Meet daarom altijd eerst de maten van het terras op voordat je rond gaat kijken voor een nieuwe loungeset.

 

Een loungeset voor een balkon of dakterras

Heb jij een klein balkon? En wil je toch comfortabel kunnen loungen? Kies dan voor een loungeset bestaande uit 2 loungestoelen en een bijzettafel. De stoel loungeset is verkrijgbaar in diverse stijlen en maten. Zo is er voor ieder balkon wel een geschikte loungeset te vinden.

Een ruim balkon of dakterras biedt net wat meer mogelijkheden. Hier kun je al snel een loungeset met meerdere stoelen, een stoel-bank loungeset of een chaise longue loungeset kwijt.

Laat je niet tegenhouden door het formaat van het terras en tover jouw terras om tot jouw privé vakantieoord. Met sierkussens, sfeerverlichting en een buitenkleed is jouw loungeplek helemaal af!

 

Low loungeset of dining loungeset?

Heb jij ruimte voor een royale loungeset? Dan kun je kiezen uit een trendy low loungeset of een dining loungeset. Deze 2 soorten loungeset zijn beiden verkrijgbaar in de varianten stoel loungeset, stoel-bank loungeset en als hoek loungeset. Het verschil zit hem in de zithouding en de hoogte van de tafel.

De naam low loungeset zegt het al. Dit is een loungeset met een laag model. De zitting van een low loungeset is doorgaans iets achterover gekanteld voor een comfortabele, ontspannen zithouding. De tafel bij een low loungeset heeft de hoogte van een salontafel of is zelfs nog lager. Hierdoor heeft een low loungeset een open en ongedwongen karakter.

In een dining loungeset kun je de hele dag comfortabel doorbrengen. Het voordeel van een dining loungeset is dat er een hoger model tuintafel bij zit, waaraan je gezellig samen kunt aanschuiven voor een uitgebreide maaltijd. De zachte loungekussens nodigen daarnaast uit om te loungen.

Loungesets van diverse materialen

Loungesets zijn verkrijgbaar in diverse stijlen. Het materiaal van een loungeset is vaak bepalend voor de sfeer die een loungeset uitstraalt.

  • Aluminium of RVS: Het gebruik van aluminium of RVS geven een moderne sfeer aan jouw terras en zorgen voor een stevige constructie.

  • Rope of wicker: Wil jij een speelse en unieke stijl geven aan jouw terras? Kies dan voor een loungeset met rope. Ga je liever voor landelijk? Dan is wicker een goede keuze.

  • Teakhout of graniet: Teakhout en graniet geven beiden een natuurlijke look. Teakhout geeft een warme en graniet een chique uitstraling.

Al deze materialen hebben met elkaar gemeen dat ze sterk en weerbestendig zijn. Laat jouw loungeset met een gerust hart het hele jaar buiten staan.

Voor welk model loungeset en welke combinatie aan materialen kies jij?

 

https://www.gerritstuinmeubelen.nl/