Adviesportaal
Image default
Zakelijk

Taaladvies van Van Dale

Heb jij taaladvies nodig? Denk hierbij aan advies over spelling, woordgebruik of grammatica dan ben je bij Van Dale altijd aan het juiste adres. Hier kun je bijvoorbeeld ook altijd terecht als je een taalvraag hebt. 

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je weten wat de laatste taalontwikkelingen zijn of ben je op zoek naar taaltips om je grammatica en spelling te verbeteren? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief zul je vele tips ontvangen. Wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan een van de volgende artikelen op de website. Hier kun je precies zien wat je kunt verwachten van de nieuwsbrief. 

 

Ben jij een taalkanjer? 

Mocht jij goed zijn in taal en je hoor je vaak taalfouten om je heen? Doe dan eens mee aan de Van Dale-taalregel challenge. Of je nou goed bent in taal of je hierin minder sterk bent maakt niet uit, je kunt altijd meedoen. Ook al krijg je soms kritiek op je taalgebruiken of weet je niet helemaal precies meer welke regel je nu waar moet gebruiken de challenge is voor iedereen. Wouter van Wingerden, taaladviseur en spelling expert zal je bij praten in zeven korte website. 

 

Verbeter je taal en schrijf je in

De Nederlandse taal is zeker niet makkelijk er zijn zat mensen die niet foutloos kunnen schrijven. Echter is het wel mogelijk om dit te trainen. Een goede taalbeheersing is belangrijk, ook in het dagelijkse leven. Heb jij hier hulp bij nodig? Dan is het zeker een keer aanrader om je in te schrijven. Probeer het eens een keer uit! Iedere fout die je weet te voorkomen in een tekst is altijd mooi meegenomen.