Adviesportaal
Image default
Zakelijk

Huur of koop een mobiele lichtmast bij Trime

Huur of koop een mobiele lichtmast bij Trime

Om slecht of niet verlichte locaties te kunnen verlichten kunt u een mobiele lichtmast plaatsen. Zo kun je bijvoorbeeld een evenemententerrein of een zakelijke locatie als een bouwplaats of bedrijfsterrein verlichten. Op mobielelichtmasten.nl kun je terecht voor mobiele lichtmasten voor al dit soort locaties.

Koop of huur een mobiele lichtmast

Bij mobielelichtmasten.nl kunt u naast de aanschaf van een mobiele lichtmast ook terecht voor verhuur van mobiele lichtmasten. Om een zo goed mogelijke keuze te kunnen maken, kan Trime bij u langs komen om een lichtmast te demonstreren. Naast de levering en verhuur van lichtmasten kan Trime u ook helpen bij het installeren en instellen van de lichtmast. Alle lichtmasten van Trime zijn zeer goed onderhouden en hebben weinig draaiuren gemaakt. U bent dus altijd verzekerd van een zeer goede mobiele lichtmast.

Laat u adviseren

Bij Trime kunt u kiezen uit meer dan 30 type lichtmasten. Daarnaast zijn er ook nog eens per mobiele lichtmast een aantal lampen verkrijgbaar. Het is dus erg belangrijk dat u juist geïnformeerd wordt over de juiste keuzes. De vaklieden bij mobielelichtmasten.nl hebben veel ervaring en kunnen u perfect vertellen welke lichtmast het beste aansluit op uw toepassing.

Toepassingen

Lichtmasten kunnen toegepast worden voor een  aantal uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u met een mobiele lichtmast evenemententerreinen verlichten. Maar ook op bouwplaatsen en bedrijfsterreinen worden vaak lichtmasten ingezet. Ook bij het verlichten van  snelwegen en spoorwegen worden lichtmaten gebruikt. 

Onderhoud en reparatie 

Nadat de lichtmasten aan u geleverd zijn houdt de service van Trime niet op. Bij Trime werken een aantal zeer vaardige technische mensen. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van de geleverde lichtmasten en kunnen u tevens voorzien van deskundig advies. 

Wat doet de Trime Group nog meer? 

Naast het leveren van lichtmasten staat de Trime group bekend om het leveren en onderhouden van mobiele cameramasten, (Hybride) generatoren, Mobiele wasplaatsen en mobiele desinfectietunnels.

https://www.mobielelichtmasten.nl/mobielelichtmasten/x-start-6×150-led-mobiele-lichtmastaggregaat-kopen-betaalbare-prijs/