Adviesportaal
Image default
Woningen

Professioneel vastgoedbeheer Rotterdam

Om vastgoed te beheren dien je met diverse zaken rekening te houden. Voorbeelden van deze zaken zijn: commercieel beheer, technisch beheer en financieel beheer. De specialisten van vastgoedbeheer Rotterdam garanderen jou risicovrij vastgoedbeheer. Zo helpen de professionals bij het vinden van nieuwe huurders. Dit doen zij aan de hand van hun uitgebreide landelijke netwerk van makelaars.

Hiernaast ontzorgen de professionals jou als het gaat om financiële en administratieve werkzaamheden. Dit betekent dat zij zorgen voor een tijdige huurincasso, als aanspreekpunt fungeren voor huurders met vragen over de financiën, en huurachterstanden tijdig signaleren en afhandelen. Tot slot leveren de professionals iedere maand een gedetailleerd financieel huuroverzicht aan jou. De professionals kunnen ook het aanspreekpunt zijn voor huurders met technische vragen. Zij staan hierbij klaar voor calamiteiten en onderhoudszaken. Op die manier zullen alle technische mankementen aan de professionals worden gemeld en zij zullen deze in behandeling nemen.

Voordelen van de professionals

Zoals eerder vermeld beschik jij met de professionals over een partner die jou veel werk uit handen kan nemen. Dit doen zij niet alleen in Rotterdam, maar ook de professionals van vastgoedbeheer Utrecht staan klaar om dezelfde dienstverlening aan jou te leveren. Naast de eerdergenoemde diensten van de professionals, zijn er ook specifieke voordelen om deze professionals als partner te nemen.  Een voorbeeld hiervan is dat iedere verhuurder of vastgoedeigenaar de mogelijkheid heeft om zijn eigen beheer modulair samen te stellen. Aangezien iedere verhuurder/vastgoedeigenaar verschillende wensen heeft, is dat wel zo handig.

Hiernaast kun je kiezen voor een gedeeltelijke of totale ontzorging. Hierdoor betaal je niet voor een dienstverlening die je niet gebruikt. Een ander voordeel is het online inzicht die de professionals verschaffen. Op die manier heb jij als verhuurder altijd inzicht in de volgende zaken: leverancierscontracten, financiële overzichten, inspectierapporten, huurovereenkomsten, opleveringsdocumenten en bouwtekeningen. Op deze manier zorgen de professionals voor efficiënte, snelle en transparante vastgoedbeheer voor een scherpe prijs. De professionals zorgen ook voor een persoonlijke aanpak. Zij zijn er namelijk van overtuigd dat vastgoedbeheer vraagt om een oplossing op maat. Als verhuurder krijg je dan ook een vaste specialist die jou adviseert, met jou meedenkt en helpt bij vraagstukken. Tot slot beschikt de organisatie van de professionals over een landelijke dekking van meer dan dertig servicepunten. Hierdoor kunnen zij op een snelle manier beheerstaken voor jou uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Kozijnwee

Verhuizen doe je met deze tips

De beste tips voor een woning zonder pollen en insecten