Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

Waarom kiezen voor eiken tafels?

Een eiken tafel staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en een lange levensduur. Maar een eiken tafel is wel wat duurder dan zo’n zelfbouwpakketje van de meubeldiscounter. Wij geloven echter heilig dat de keuze voor eiken een verstandige keuze is.

Eikenhout past altijd

Dankzij de natuurlijke en tijdloze uitstraling van eikenhout past het eigenlijk in elk interieur. Zelfs als je in de loop der jaren een andere smaak ontwikkelt zullen je eiken tafels altijd bij je blijven. Andere elementen in je interieur kunnen al snel gedateerd aanvoelen, maar je tafel staat altijd te stralen.

Eikenhout is enorm robuust

Weet je wat eikenhout duurder maakt dan andere houtsoorten? Eiken groeit een stuk langzamer dan andere houtsoorten. Dit levert een hout dat veel sterker en dichter is. Daardoor zijn eiken tafels veel beter bestand tegen dutsen en krassen dan andere tafels. Moet je zo’n goedkope tafel elke vijf jaar vervangen, met eiken tafels zit je een leven lang comfortabel.

Enorme verscheidenheid eiken tafels

Hoe hard het materiaal ook moge zijn, eikenhout is goed te bewerken. De tijd dat elke tafel hetzelfde was ligt achter ons. Je kunt kiezen uit vele tientallen modellen. Ook in onze webshop staan gegarandeerd meerdere eiken tafels die je goedkeuring kunnen wegdragen. Maar wat nou als je het toch nét even anders wilt?

Dan kun je twee dingen doen: of je blijft nachtenlang het internet afspeuren op zoek naar de perfecte tafel (wat waarschijnlijk wat frustratie zal opleveren), óf je neemt contact op met www.tafels99.nl. Want in tegenstelling tot veel andere meubelwinkels bouwen wij alle tafels zelf. We doen dit met een vast team professionele meubelmakers in onze eigen werkplaats. Dus als jij iets anders wilt, dan is de kans groot dat wij dit voor je kunnen bouwen.

Want zeg nou zelf, eiken tafels gaan een leven lang mee. Dan wil je toch dat je tafel perfect voldoet aan je wensen en eisen? Neem geen genoegen met “goed genoeg”, maar ga voor perfectie. Ga voor www.tafels99.nl.