Adviesportaal
Image default
Vakantie

Voor een perfecte vakantie met het hele gezin ga je naar de betere familiecampings

Als je eenmaal kinderen hebt gekregen ontdek je al snel dat het cliché waar is: als de kinderen het leuk hebben, hebben de ouders ook een fijne vakantie. Familiecampings zijn er helemaal op ingericht om jou en de kinderen een topvakantie te bieden. Dankzij ruime plekken en veel speelruimte kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Omdat ze op de camping vanzelf vriendjes maken, heb je er geen omkijken naar. Dan kunnen jullie ein-de-lijk eens dat boek lezen en tijd voor elkaar maken.

Lekker veel te doen

Familiecampings zijn vaak zo opgezet dat het lekker kleinschalig aanvoelt. Maar de voorzieningen zijn groots. Omdat de mensen van de camping weten dat jullie óók vakantie willen vieren is er op familiecampings veel te doen. Denk aan een uitgebreide speeltuin, een animatieprogramma of kids’ club, zwembad (met kleuterbad) of kinderboerderij.

De voorzieningen variëren natuurlijk per camping. Daarom hebben we op www.glampings.nl een aantal zoekfilters toegevoegd. Daarmee zoek je trouwens ook makkelijk naar familiecampings waar ook voor jullie wat te doen is. Denk aan een fitnessruimte, sauna of kanoverhuur.

Familiecampings in heel Europa

Voor de kinderen maakt het waarschijnlijk niet eens zo erg uit waar jullie heen gaan. Maar voor jullie is het fijn dat je in heel Europa op familiecampings terecht kunt.

Familiecampings aan zee

Vakantie op de camping? Dan ga je natuurlijk vaak zwemmen. Alle door ons geselecteerde familiecampings hebben een zwembad. Soms is dat een buitenbad, soms een overdekt zwembad. Hoe dan ook is zwemplezier gegarandeerd. Wil je het ultieme zwembad? Kies dan voor een familiecamping aan zee.

Pure luxe

Ook goed om te weten: de tijd dat je het moest doen met een luchtbedje en het kampeergerei dat in de auto past ligt al lang achter ons. Tegenwoordig kun je op familiecampings glamperen. Je slaapt dan in een enorm ruime safaritent, een lodge of zelfs een tiny home die alles heeft wat je maar wilt: lekker comfortabele bedden, een eigen keukentje en vaak zelfs privé-sanitair.

Tijdens jullie verblijf op een van de door ons geselecteerde familiecampings kunnen jullie dus lekker ontspannen. Heb jij ook al zo’n zin in vakantie? Kom dan langs op glampings.nl .