Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

Speedmix beton koop je bij Betondingen.nl

Speedmix beton (turbobetonmortel) is kant-en-klare beton. Maar waar gebruik je speedmix beton nu precies voor?

Waar kun je speedmix voor gebruiken?

Speedmix beton is een product wat ideaal is voor de doe-het-zelvers. Vooral voor de kleinere projecten die je onderhanden wilt nemen in huis of tuin, is speedmix de perfecte manier om deze snel te realiseren.

Zoals de naam al doet vermoeden droogt speedmix beton erg snel, waardoor het één van de makkelijkste manieren is om palen of andere objecten vast te ankeren aan de grond. Je kunt bijvoorbeeld speedmix gebruiken wanneer je een schutting wilt plaatsen, of een kinderspeeltoestel wilt installeren – zoals een schommel. Door deze objecten vast te ankeren aan de grond, voorkom je dat deze in de toekomst verschuiven, los komen te zitten, tot zelfs wegwaaien (zoals bij schuttingen die niet stevig verankerd staan).

 

Speedmix, snel belastbaar

Speedmix van Betondingen is al binnen drie uur na gieten volledig belastbaar, het product kent daarnaast een hoge kwaliteit.

De zakken zijn verkrijgbaar in 25 kg, wat in veel gevallen bij kleinere bouwwerken volstaat. Om je eigen veiligheid te waarborgen kun je bij het bestellen van speedmix ook een paar werkhandschoenen en een betonschop toevoegen. Speedmix hoeft niet gemixt te worden, maar het kan wel handig zijn om een betonschop bij de hand te hebben om te zorgen dat er geen beton op ongewenste locaties terecht komt.

Vragen? Neem contact op!

Bij vragen over het gebruik van speedmix kun je vanzelfsprekend altijd vrijblijvend advies vragen aan de allround medewerkers van Betondingen.nl, zij helpen je graag verder om de juiste benodigdheden en hoeveelheden te bestellen, zodat jij direct aan de slag kunt!

Bezoek hiervoor de website

https://www.betondingen.nl/snelbeton.html