Adviesportaal
Image default
Woning en Tuin

Marmer op maat in uw huis tegen een betaalbare prijs!

Terrasur: dé specialist in marmer

Terrasur, door en voor mensen met passie voor natuursteen. Terrasur vertaalt uw wensen/ideeën in een schitterend eindproduct. Of het nu een marmeren vloer betreft of een terras buiten, een op maat gemaakt keukenblad, een design wastafel, of een afbeelding in de hal; wij geven “customized” een nieuwe dimensie, en maken uw idee tot een betaalbaar product in marmer.

Een jong bedrijf met passie voor natuursteen

Terrasur (2017) is opgericht door André van Diepen, voortkomend uit zijn passie voor natuursteen.

“Ik combineer in deze onderneming mijn technische achtergrond (ir. Werktuigbouwkunde) met mijn passie voor design en vormgeving in dit prachtige materiaal.”

De missie van Terrasur is om mensen op betaalbare wijze te laten genieten van de excusieve uitstraling van natuursteen in vele toepassingen, in harmonie met de persoonlijke stijl en mogelijk geaccentueerd in de vorm van een persoonlijk ontwerp.

De voordelen van natuursteen en marmer in huis

Marmer is helemaal in!

Marmer is terug van weggeweest. Het heeft door zijn bijzondere samenstelling een natuurlijke uitstraling die nooit verveeld. Veel mensen denken vaak bij marmer aan een klassieke exclusieve uitstraling, maar Terrasur laat zien dat er veel meer mogelijk is. En nog een reden om voor marmer te kiezen is, de uitstekende combinatie met vloerverwarming. Het nadeel van de koude natuurstenen vloer van vroeger, is nu ineens een voordeel geworden.

Een eerlijk natuurproduct wat bijdraagt aan het milieu

Marmer is een eerlijk natuurproduct. Bij de productie van marmer wordt niet ontbost, komt nauwelijks CO2 vrij, en wordt tijdens het productieproces geen nare chemicaliën gebruikt. Er wordt gezaagd en gepoetst door electrische machines. En voor de plaatsing wordt lijm op basis van cement gebruikt. In vele opzichten is marmer één van de duurzaamste bodembedekkers voor uw vloer.

Marmer is zeer onderhoudsarm

Marmer is prima te onderhouden en zelfs te repareren. Natuurlijk blijft marmer uiteindelijk een calciumhoudend materiaal en dus kwetsbaar voor zuren, maar wie hier goed mee omgaat, heeft een vloer voor het leven, en bovendien, een vloer die na een poets/polijstbewerking gewoon weer als nieuw is!

Een vrijblijvende offerte op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden van natuursteen in uw woonkamer, badkamer of op uw terras? Vraag een vrijblijvende offerte voor natuursteen aan op onze website. U heeft al 100% echt natuursteen bij Terrassur vanaf €39,- per m2 !

https://www.terrasur.nl/