Adviesportaal
Image default
Bedrijven

De lekkerste koffie voor iedereen

Er zijn tal van manieren om koffie voor u of voor uw bezoek. Zo kunt u een koffiekan gebruiken maar u kunt ook traditioneel met een ibrik koffie zetten. Steeds moderner is het koffie zetten met een espresso apparaat. Uw koffie hoeft geen standaard smaak te zijn. U kunt uw koffie de ene keer wat sterker maken dan de andere keer, of kunt u melk toevoegen. Het ligt er maar net aan waar u of uw bezoek die dag zin in hebt. U kunt op zoveel manier experimenteren en genieten van uw koffie, waardoor koffie niet voor stress zorgt maar voor ontspanning.

 

Dat bijna iedereen van lekkere koffie houdt zijn we het eens, maar helaas heeft niet iedereen de skills van een echte barista. Of de tijd om ’s ochtends verse koffiebonen te maken en zorgvuldig die perfecte espresso te zetten. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige koffieapparaten met cups. Met het koffieapparaat kan je kiezen uit allerlei soorten heerlijke koffie die ook nog eens supersnel klaar staat. Koffiecups zijn de perfecte manier om espresso-koffies thuis of op werk te drinken. Het is een klein aluminium bakje waarin koffie is verpakt. Nespresso is het merk dat als eerst de koffiecups op de markt heeft gebracht. Zo zijn er Nespresso cups, Lavazza cups en cups voor Dolce Gusto.

 

De Nespresso koffiecups zijn verkrijgbaar in twee soorten, namelijk de originele Nespresso cups en de alternatieve Nespresso koffiecups. Als u voor de alternatieve Nespresso koffiecups kiest, kunt u nog meer smaken ontdekken en dit voor een betere prijs dan de originele Nespresso cups.  Lavazza cups zijn capsules gevuld met 100% arabica koffiebonnen die zorgen voor een perfecte espresso. Met een geschikt Lavazza A Mode Mio cups koffieapparaat en Lavazza koffiecapsules bereid je eenvoudig een echte Italiaanse koffie, espresso of cappuccino. Wel moet u rekening houden dat deze capsules niet geschikt zijn voor andere capsule koffiemachines. De Nespresso Dolce Gusto capsules staan gerant voor koffie van hoogstaande kwaliteit. Naast het merk Nescafé Dolce Gusto zijn er ook de alternatieve Nescafé Dolce Gusto cups.

https://www.koffiecupster.nl