Adviesportaal
Image default
Winkelen

De goedkoopste elektrische keukenboilers die er zijn.

De goedkoopste elektrische keukenboilers die er zijn. 

Je bent op zoek naar een elektrische boiler voor in de keuken, maar je wilt wel graag voor een dubbeltje op de eerste rang.

Dan is er goed nieuws! Na een dagje surfen op het wereldwijde web, vonden we op de website van elektrischeboiler.eu kwaliteits boilers voor een spotprijs.

Zij verkopen elektrische boilers van klein tot groot, maar de goedkoopste, de Lemet close-in of up keukenboiler sprong er wel uit. Deze keukenboiler is super scherp gespijst; 120,38 euro.

Dat is nog eens een mooie prijs voor een duurzaam en energiezuinig apparaat waar je jaren plezier van hebt. 

 

 

Bij de elektrische boilers van Lemet wordt ondanks de prijs, gebruik gemaakt van louter hoogwaardige materialen. 

Het verwarmingselement van 1500 Watt zorgt voor een waanzinnig snelle opwarmtijd, terwijl de dikke isolatiewand van het allernieuwste polyurethane foam ervoor zorgt dat het opgewarmde water lang warm blijft. Als je van dag-nacht stroom gebruik maakt kun je zo enorm besparen. Deze elektrische boiler heeft daarnaast een geëmailleerde met titanium versterkte glas gecoate binnenketel.

Het is mogelijk de boiler “coldfill” of “hotfill” aan te sluiten. Coldfill voor als de boiler op de koudwaterleiding wordt aangesloten. Hotfill voor aansluiting op bijvoorbeeld je cv ketel.

Maar Lemet maakt ook grotere elektrische boilers. Er is een Greenline serie (waaronder ook de eerder genoemde keukenboiler valt), maar ook een zogenoemde EcoWay. De Lemet Ecoway is uitgerust met een digitale display en een ECO functie. Deze computergestuurde boiler houdt een bepaalde tijd jouw huishoudgewoontes bij en zorgt er zo voor dat er niet onnodig bijverwarmt hoeft te worden. Maar je kunt de boiler ook zelf gewoon handmatig programmeren in 3 tijdsblokken waarin je aan kunt geven wanneer de boiler zou moeten verwarmen.
Deze boiler heeft bovendien een anti-legionella functie.

De elektrische boilers van Lemet zijn te koop van 5 tot wel 2000 liter via; elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/lemet-boilers/