Adviesportaal
Image default
Verbouwen

Dé ontdekking van de toekomst: de prefab woning

Er wordt veel gepraat over de toekomst. Futuristen voorspellen hoe die eruit zal zien, wetenschappers postuleren hoe die eruit zal zien en journalisten schrijven over de mogelijkheden. Mettertijd zijn we vrij goed geworden in het voorspellen van het leven in het jaar 2050 of 2100. Maar er is één ding dat niemand echt weet: huisvesting. Dat is omdat we al honderden jaren op dezelfde manier huizen bouwen, en de ruimte op deze planeet begint op te raken om dat zo te blijven doen…

Toekomstbestendig ontwerp

Met onze Levensloop bestendige woning kunt u één ontwerp laten maken voor elke levensfasen. Als u een oudere ouder of grootouder moet huisvesten, zijn er verschillende modulaire ontwerpen die het gemakkelijker maken om thuis ouder te worden. U kunt ook kiezen uit een reeks van lay-outs die voldoen aan de behoeften van de veranderende behoeften van uw gezin in de tijd – met inbegrip van multi-generationele woonopties en ruimtes die zich aanpassen als kinderen opgroeien en verhuizen.

Levensloopbestendige woningen bieden ook speciale accommodaties voor mensen met een handicap of andere speciale behoeften. U kunt de levensloopbestendige woning bijvoorbeeld laten ontworpen zodat rolstoelgebruikers alle delen van het huis kunnen bereiken zonder trappen te hoeven nemen. Een aanvullende optie is bijvoorbeeld een liftsysteem te implementeren.

Groene bouwprincipes

De refab woning

is een van de populairste woonoplossingen voor wie in een comfortabele omgeving wil wonen en geld wil besparen is de Prefab woning. De belangrijkste voordelen van dit type bouw zijn:

  • Gemakkelijk te realiseren va de hoogste kwaliteit woningen;
  • Snelheid van realisatie – u kunt uw nieuwe woning zeer snel betrekken;
  • Vermindering van de bouwkosten.

Duurzaam wonen

Duurzaam wonen is een manier van leven. Het betekent leven op een manier die het milieu niet schaadt. Duurzame bouwmaterialen zijn gemaakt van hernieuwbare bronnen, zoals hout of bamboe, en kunnen worden gerecycled. Duurzame gebouwen gebruiken minder energie en water dan niet-duurzame gebouwen omdat ze zijn gebouwd met milieuvriendelijke technieken zoals zonnepanelen voor verwarming en koeling, regenwateropvangsystemen, isolatie die het warmteverlies of de warmtewinst via de muren beperkt. Ontdek via de website welk type woning het beste bij u past, en neem dan contact met ons op om uw wensen te matchen aan ons woning aanbod.