Adviesportaal
Image default
Verbouwen

Binnen 1 werkdag de EPDM lijm geleverd

Meiboom is een expert op vlak van epdm lijm, hun lijm is van goede kwaliteit en is bestemd voor professioneel gebruik. Door hun directe samenwerking en contact met de fabrikant, kunnen ze zo hoogwaardige lijm op de markt zetten.

Meiboom levert dagelijks in heel België en Nederland. Indien je voor 15u bestelt, heb je het de volgende dag al in huis of op je bedrijf. Ook vele accessoires die je nodig hebt voor de applicatie van de epdm lijm kan je vinden bij Meiboom. Ze bieden als het ware een totaaloplossing voor al je lijm-problemen.

Indien je op zoek bent naar epdm lijm voor je bouwprojecten, kan het interessant zijn om eens te kijken op meiboom.eu. Dit is een online bouwproducten speciaalzaak waar ze een ruim aanbod hebben aan contactlijmen, van kleine verpakkingen naar grote, afhankelijk van de contactlijm die je kiest, kan de samenstelling licht anders zijn.

De epdm lijmen hebben een ruim toepassingsgebied, indien je geïnteresseerd bent om met hen samen te werken, kan je hen vragen om een demonstratie te komen geven op de werkvloer, zo kan je de mogelijkheden zelf ondervinden. De epdm lijm van meiboom zijn ook in verschillende branches te gebruiken, bijvoorbeeld van interieur tot isolatie en dakbedekking. Al de werknemers zijn zeer gespecialiseerd door de opleidingen die ze verworven hebben en kunnen je daardoor ook goed te woord staan of demonstreren hoe de epdm lijmen gebruikt kunnen worden.