Adviesportaal
Image default
Sport

Comfortabele, professionele en tijdloze rijkleding van Vestrum

Een prachtig, strak gesneden, Italiaans design. Een uiterst comfortabele pasvorm. En een uitstraling waar je ‘si’ tegen zegt! Dat is wat je van kledingmerk Vestrum mag verwachten. Een merk dat bedacht en ontwikkeld is door echt paardenliefhebbers die zich de levenstijl van de ontwikkelde ruiter eigen hebben gemaakt.

Vestrum verkoopt geen kleding maar een lifestyle

Vestrum hanteert bij het ontwerpen van zijn kledinglijn de principes van elegantie en prestatie. Bij ieder item worden de behoeften van de ruiter in gedachten gehouden. En dat geldt niet alleen voor functionaliteit. Je hoeft een Vestrum rijbroek maar te zien en je weet over welke behoefte de Italianen het hebben. Emotie. Want mensen houden van paarden, de sport en de lifestyle en dat wordt in de kleding uitgedragen.

PS of Sweden: wie mooi wil zijn hoeft echt geen pijn te lijden

Vestrum rijkleding is prachtig. Het valt als een goed passend uniform en straalt zekerheid, vertrouwen uit en de stijl druipt er vanaf. Maar soms mag het net even wat minder extravagant en kies je vooral voor comfort en knusheid met je paard. PS of Sweden vind precies de lijn tussen elegant en comfortabel. De kleding is netjes en elegant maar is vooral gericht op het maximaliseren van comfort. En dat geldt voor zowel ruiter als paard want PS of Sweden heeft een uitgebreide collectie voor beiden.

Hou je hoofd erbij met een Samshield cap

Samshield kleding is al jaren populair onder ruiters. Het ziet er netjes uit, er worden kwaliteitsmaterialen gebruikt en het draagcomfort is hoog. Toch is het de Samshield cap met zijn unieke technologie die de show steelt bij het merk. De helmen van Samshield zijn met het grootste technologisch vernuft gemaakt. Zo is een cap gecreëerd die goed doorlucht en nog veiliger is dan de richtlijnen binnen de ruitersport eisen.