Adviesportaal
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn titanium ringen?

Goud en zilveren ringen kennen we allemaal wel. Het zijn namelijk de meeste verkochte ringen. De titanium ringen zijn een ander verhaal want deze zijn pas de laatste jaren heel populair geworden.

Begin van de trend

De trend van titanium ringen begon met een aantal bekende acteurs. Die gingen titanium ringen dragen als trouwringen. Het zag er heel mooi uit en ze waren er ook nog over te spreken. Ze vonden de titanium ringen lekker zitten. Als mannen waren ze niet gewend om ringen te dragen. De gouden en zilveren ringen vonden ze zwaar. Met de titanium ringen was dit niet het geval. Dit komt doordat titanium ringen heel licht zijn. Het metaal titanium is zelf ook heel licht. Hier worden dingen mee gemaakt dat heel sterk maar toch licht moeten zijn.

Prijs

De titanium ringen zijn even duur als gouden of zilveren ringen. Het is namelijk ook kostbaar en word vooral veel in de ruimtevaart gebruikt. De titanium ringen zijn zo sterk dat ze nooit kapot gaan en kunnen dus generatieslang mee gaan. De prijs die je betaald voor de titanium ringen zijn het dus meer dan waard. Voor meer informatie over titanium ringen kun je de onderstaande websites bezoeken.

juwelierdetijd.nl

italodesign.nl

amexxi.nl