Adviesportaal
Image default
Media

Laat een bedrijfsfilm maken!

Laat een bedrijfsfilm maken!

Een bedrijfsfilm is een krachtig middel om jouw verhaal op een unieke en eigen wijze aan jouw doelgroep te vertellen. In verschillende stijlen en smaken. Zo kun je er voor kiezen om met een moodfilm in te spelen op de emoties van de kijker. Of jouw verhaal juist heel concreet neer te zetten met animaties in beeld. Persoonlijk communiceren met jouw doelgroep, of juist een zakelijke toon aanhouden. En ondanks dat een bedrijfsfilm een videoproductie is, hoef je het niet alleen bij video te houden. Je kunt ook echte beelden combineren met animatie, of volledig voor animatie gaan. De mogelijkheden zijn enorm, en daardoor vaak ook overweldigend. Kies er dan ook voor om een bedrijfsfilm te laten maken door een gespecialiseerde partij, zoals ZoomWorks. Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Jouw bedrijfsfilm laten maken door ZoomWorks

Een bedrijfsfilm laten maken is altijd maatwerk. Want ieder verhaal is uniek. En bij ZoomWorks blijft dit verhaal ook uniek. Ze zullen er altijd voor zorgen dat de uitstraling van jouw bedrijfsfilm aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. En op de huisstijl. ZoomWorks weet als geen ander tot de kern van jouw verhaal te komen en dit op creatieve wijze te vertalen naar beeld en geluid. En dit kan op honderd verschillende manieren en in verschillende stijlen, met ieder zijn eigen kracht. ZoomWorks weet precies wat werkt, maar ook wat níet werkt.

Hoe lang duurt een bedrijfsfilm laten maken?

Je bent vast nieuwsgierig naar de doorlooptijd bij het laten maken van een bedrijfsfilm. Begrijpelijk. Maar hier is geen universeel, magisch antwoord op. Want de doorlooptijd verschilt per situatie en is van verschillende factoren afhankelijk. Denk aan het ontwikkelen van een concept, het creeeren van een verhaallijn, het visualiseren van deze verhaallijn, de productievoorbereiding… en pas daarna ben je bij de opnames aangekomen. Hierna volgen nog meer stappen. De grootste factor op de doorlooptijd van een bedrijfsfilm laten maken zit hem echter in hoe snel ZoomWorks met jou kan schakelen. Hoe sneller ze feedback ontvangen, hoe eerder zij weer verder kunnen, hoe korter de doorlooptijd. Gemiddeld duurt een bedrijfsfilm laten maken vaak zo’n vier tot zes weken.

Meer info over een bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks?

Wil jij meer weten over een bedrijfsfilm laten maken bij ZoomWorks? Of benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op. Ze vertellen je er graag meer over.

https://zoomworks.nl/bedrijfsfilm-laten-maken/