Adviesportaal
Image default
Industrie

Uw vetafscheider laten legen door een expert

Heeft u een bedrijf in de horeca of de levensmiddelenindustrie? Dan is de kans groot dat u over een vetput of vetscheider beschikt. Hiermee kunt u slib, etensresten en vet afscheiden, waardoor deze stoffen niet in het rioolwater of het milieu terechtkomen. Uiteraard is het wel belangrijk om uw vetafscheider regelmatig te laten legen. Dit is noodzakelijk voor de hygiëne, het milieu, de veiligheid en prettig gebruik van het product. Voor het legen van uw vetscheider of vetput schakelt u het best een gespecialiseerd bedrijf in, waarvan de medewerkers volledig op de hoogte zijn van de huidige wet- en regelgeving omtrent deze taak. Zo’n ervaren bedrijf is bijvoorbeeld Van Vught Rioleringen, gevestigd in Tilburg. Dit bedrijf heeft veel tevreden klanten door heel Nederland en België. Bent u de volgende zeer tevreden klant?

Altijd een uitstekende service en passend tarief

Van Vught Rioleringen heeft al ruim vijftig jaar ervaring met het reinigen van rioleringen, maar weet ook alles over het legen van vetputten en vetafscheiders. Het bedrijf kan op afspraak bij u langskomen voor het legen van uw vetafscheider, of u kunt een onderhoudscontract afsluiten. In dat laatste geval weet u zeker dat uw vetput altijd op tijd geleegd wordt. Bovendien maakt het niet uit hoe groot of klein uw bedrijf is, want Van Vught Rioleringen rekent voor elke onderneming passende tarieven. Zo betaalt u nooit te veel.

Ontdek meer diensten

Naast uw vetafscheider legen, doet Van Vught Rioleringen nog veel meer. U kunt dit bedrijf bijvoorbeeld ook inschakelen voor het reinigen van uw vetafscheider of voor het ontstoppen van uw keuken, riool of afvoer. Ook camera-inspecties in leidingen en afvoeren zijn mogelijk. Die zijn vooral handig om de oorzaak van een verstopping te achterhalen. Alle deze reinigingsklussen zijn zeker niet prettig, maar de experts van dit bedrijf voeren ze graag voor u uit en leveren altijd topkwaliteit. U gaat toch niet voor minder?

https://www.vanvughtrioleringen.nl/