Adviesportaal
Image default
Industrie

Raise3D Printers van 3DPrinters-Store

De 3D printers van Raise3D zijn zeer betrouwbaar en leveren een constante kwaliteit. Bent u op zoek naar een groot formaat 3D printer? Dan raden wij de Raise3D Pro2 plus aan. De Raise3D Pro 2+ levert professionele resultaten in een groot formaat. Voor de volledige uitsplitsing van de modellen bekijk je ‘The Ultimate Guide to 3D Printers 2017’.

De Raise3D Pro2 PLUS is een Multicolor 3D printer ontwikkeld door Original Prusa technologies. Het belangrijkste voordeel van deze printer is het grote formaat van 310 x 310 x 400 mm (1280x 1280x 1600 kubieke inch). Hij is uitgerust met een 300W voeding en het verwarmingsmondstuk van 0,4mm. Deze duurdere versie heeft een groter bouwvolume van 160x 160x 160 mm (640 kubieke inch) tegenover de standaard 120 X 120 X 120 mm (480 kubieke inch) voor de andere modellen, maar het ontbreekt aan Wi-Fi-connectiviteit.

Wij verhogen het 3D-printing spel. Raise3D’s BEEVERYCREATIVE lijn van groot formaat 3D printers zet een nieuwe voetafdruk voor 3D printen, maar blijft toch betaalbaar. Onze producten zijn van de grond af ontworpen om professionele kwaliteit te ondersteunen met onbeperkte mogelijkheden om vrijwel elke vormfactor product en industrieel ontwerp object te bouwen.

Deze alles-in-één 3D printer, scanner en freesmachine is een publiekstrekker voor in de klas, makerspace of grotere werkplaats. Met zijn ruime bouwruimte, hoge printsnelheden en meerdere materiaalmogelijkheden is dit alles wat u nodig hebt om hoogwaardige prototypes te maken.

Wij hebben 3d printers op voorraad van bedrijven als Ultimaker, Makerbot en Wanhao variërend van 380mm tot 1640mm in totale printlengte. Als u op zoek bent naar een FFF/FDM of DLP printer of een desktop of industrieel niveau machine dan hebben wij de printer voor u. Of u nu op zoek bent om objecten te printen met het gemak van een eenvoudige drag and drop software en standaard materialen of een meer gespecialiseerde printer die hoge resolutie prints biedt met ondersteunend materiaal en meer gespecialiseerde printmaterialen, dan vindt u het bij ons in de winkel. Een 3D printer kopen bij 3DPrinters-Store is makkelijk en snel. 

 

https://3dprinters-store.com/