Adviesportaal
Image default
Industrie

Kies uw hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Met behulp van een hogedrukreiniger spuit u alles onder hoge druk in een mum van tijd schoon. Het is dan niet alleen snel gepiept, maar ook nog eens zeer grondig gedaan! Wanneer u een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik wilt hebben, is het van belang om deze af te stemmen op het soort reinigingsklus u voor ogen heeft. Wilt u graag oliën en vetten verwijderen van uw bedrijventerrein, wegmarkering verwijderen of wellicht het bedrijfspand van buiten grondig reinigen? Voor al deze klussen is een hogedrukreiniger ideaal.

Reken op de deskundigheid van een specialist

Wilt u graag een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik hebben, dan haalt u deze het best bij Van Spelden. Met ruim 25 jaar ervaring in de nieuwbouw, reparatie en verhuur van reinigingsmaterieel voor de industrie weten de medewerkers van dit bedrijf als geen ander welke hogedrukreiniger aansluit bij uw werklocatie. Van Spelden is van oorsprong een reparatiebedrijf van reinigingsmaterieel zoals vacuüm en hogedrukreinigingsinstallaties. Daarna zijn zij al snel uitgebreid met de productie van nieuw materieel en later ook de verhuur hiervan. Hedendaags kunt u hier uitstekend terecht voor een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik en treft u in hun aanbod meerdere toonaangevende merken aan. Denk hierbij aan merken als Falch en onderdelen van de merken Uraca en Woma. Met behulp van losse onderdelen is het mogelijk om uw hogedrukreiniger zelf te ontwikkelen.

Ook voor onderhoud uw ideale partner

Beschikt u al over een hogedrukreiniger, maar is er een onderdeel kapot? Dan staan de experts van Van Spelden voor u klaar voor het nodige onderhoud. Zij repareren hogedrukinstallaties tot wel 3000 bar. Daarnaast kunnen zij dit ook onderhouden voor u of renoveren, aangezien al hun medewerkers VCA gecertificeerd zijn. Reken af met vuile oppervlakten op uw terrein en huur een professioneel hogedrukreiniger bij Van Spelden. Wilt u meer informatie ontvangen of wenst u vakkundig advies? Neem dan contact met hen op. Een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik huurt of koopt u natuurlijk bij Van Spelden.

https://www.vanspelden.com/nl/