Adviesportaal
Image default
Zakelijk

Loopbaancoaching in de buitenstedelijke gebieden van regio Limburg

In veel buitenstedelijke gebieden vinden de laatste jaren ontzettend veel veranderingen plaats. Bedrijven leggen meer de focus op digitale dienstverlening en sluiten daarom vaker fysieke contactpunten voor hun klanten. Het resultaat is een straatbeeld dat vaak wordt gedomineerd door leegstaande winkel- en kantoorpanden. In deze panden liepen echter tot de sluiting nog medewerkers rond, die op een bepaald moment te horen kregen dat hun werkzaamheden boventallig zouden worden. Wellicht bevind jij je momenteel in deze situatie. Zeker in de gebieden buiten de Randstad, zoals omgeving Heerlen in Limburg, is veel behoefte aan loopbaancoaching; samen met een persoonlijke coach kijken wat de mogelijkheden voor jou zijn op professioneel gebied.

Wat leer je allemaal tijdens een sessie met een loopbaancoach?

Tijdens een sessie van loopbaancoaching ontdek je wat er allemaal mogelijk is en wat er bij je past op professioneel gebied, zowel in als buiten de provincie Limburg. Je ontdekt welke kansen en mogelijkheden in de regio zijn, maar ook of je bijvoorbeeld bereid bent om te verhuizen voor de nieuwe baan van je dromen. Heb je talenten die je graag wilt versterken of ben je er juist niet bewust van wat je talenten zijn? Ook daar helpt een persoonlijke loopbaancoach je mee. Je leert jouw sterke punten kennen, maar ook de valkuilen waar je eventueel aan moet werken als je in aanmerking wilt komen voor een nieuwe baan.  

Plan een intakegesprek in met een coach

Voor loopbaancoaching in Limburg ben je bij JB Lifecoaching in Heerlen op de juiste plaats aangekomen. Janine Bakker is een warme coach die jou helpt om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk. Niet alleen in de professionele sferen, maar zeker ook in privésituaties. Door loopbaancoaching leer je niet alleen om sterk in je schoenen te staan op de werkvloer, ook thuis heb je hier baat bij. Plan jouw intakegesprek in door te bellen naar de praktijk of vul het contactformulier op de website in.

https://jb-lifecoaching.nl/