Adviesportaal
Image default
Hobby en vrije tijd

Maandhoroscoop en voorspellingen voor alle sterrenbeelden

Horoscoop voor de Ram

Gefeliciteerd beste Ram! Je bent zo gepassioneerd en levendig! Dit geboortejaar keer je je aandacht naar je spirituele visies voor de toekomst. Je kunt impulsief zijn en raakt snel verveeld, dus mediteren kan nogal frustrerend voor je zijn. Zie de tijd die je aan je innerlijk besteedt als een groots avontuur! Verken ideeën van het kwantumuniversum in je (schrijvers zoals Joe Dispenza of Bruce Lipton). Laat je leiden door je innerlijke verwondering en verwachtingen, zodat je je spirituele doelen kunt volhouden. Let ook goed op je woordkeuze. Verander wat je zegt om je leven, en dat van anderen, meer kracht te geven!

Horoscoop voor de Stier

 Beste Stier, wanneer je financieel stabiel bent, voel je je ook op spiritueel gebied veilig. Door het opstellen van een budget, doen van investeringen en afbetalen van schulden, creëer jij zodoende een stabiele basis voor spirituele groei. Vervolgens kun je je leven uitbreiden door tijd door te brengen met vrienden die mediteren, yoga beoefenen of persoonlijke groei hoog in het vaandel stellen. Probeer eens het Universum te zien als een overvloedige bron met een oneindige toevoer van liefde, geld, gezondheid en geluk. Beoefen dankbaarheid voor dingen die je nog niet hebt ontvangen. Je zult versteld staan van wat je dan vanzelf aantrekt!

Horoscoop voor de Tweelingen

 Beste Tweelingen, de energetische planeet Mars beweegt zes weken lang jouw teken van de sterrenbeelden in, wat je aanmoedigt om je geweldige ideeën in praktijk te brengen! Je hebt een ontzettend scherpe geest, maar dingen daadwerkelijk doen is wat moeilijker voor je. Mediteer op je ideale leefomstandigheden, en stel daarna een lijst met prioriteiten op. Maak een concreet stappenplan voor je sterkste verlangen en begin eraan te werken! Voeg daarna stappen toe voor je volgende droom op je lijstje. Zorg dat je niet overweldigd raakt, maar blijf gemotiveerd door de resultaten die je boekt. Wees geduldig wat betreft veranderingen op je werk, want dit kan nog maanden duren. In relaties is het vooral belangrijk dat je je bewust wordt van wanneer je kritisch bent, dan zul je veel verbeteringen merken.

Horoscoop voor de Kreeft

Beste Kreeft, voel je je de laatste tijd gefrustreerd en worden je behoeften op je werk of in je relaties niet vervuld? Probeer dan niet uit te halen of juist terug te trekken (uit schaamte of ontmoediging), maar probeer gewoon eens jezelf opnieuw te centreren en gronden. Zelfs vijf of tien minuten per dag een beetje mediteren kan je al helpen opnieuw contact te voelen met je intuïtieve begeleiding. Onderneem niets voor je een duidelijk pad voor ogen hebt waarbij je een gevoel van kalmte en vrede ervaart. Je hoeft nog niet meteen radicale veranderingen aan te brengen in je externe leven, maar begin gewoon met een andere instelling. Dan kun je goede grenzen stellen en je omgeving vragen om in je behoeften te voorzien. Ook voel je dan inspiratie die ertoe leidt dat je je verbonden voelt met anderen, in plaats van afgescheiden en alleen.

 

Horoscoop voor de Leeuw

Beste Leeuw, deze maand kunnen je nieuwe kansen wachten op werkgebied, of misschien krijg je binnen je huidige positie nieuwe mogelijkheden of inspiratie! Zorg voor balans tussen je werk en gezondheid. Zorg ervoor dat je gezond en voedzaam luncht. Probeer ook eens stressverminderende technieken, zoals regelmatig diep ademhalen gedurende de dag. In relaties is het belangrijk dat je jezelf niet verliest deze maand. Als je een partner hebt, is het misschien leuk om eens met je partner samen te mediteren of heilige seksualiteit te verkennen. Als je single bent, denk dan goed na over de kwaliteiten van je ziel en je kernwaarden. Geloof en <em>voel</em> de waarheid dat er mensen zijn op deze wereld die resoneren met je hart. Leef vanuit die ruimte en dan trek je vanzelf romantische mogelijkheden aan!

Horoscoop voor de Maagd

 

Beste Maagd, deze maand kun je op je werk overwinningen verwachten, zelfs voor dingen die je al lang had opgegeven! Misschien krijg je een promotie of opslag, of simpelweg eindelijk erkenning van een meerdere. Je voelt je deze maand zekerder wat betreft je waarde. Op emotioneel gebied, is het belangrijk om deze maand jezelf toe te staan om je romantische en kwetsbare kant te ontwikkelen. Als je single bent, kun je iemand ontmoeten die erg vanuit zijn of haar hart leeft. Als je al een partner hebt, zullen jullie samen vernieuwde intimiteit ontdekken waardoor jullie een zucht van opluchting kunnen slaken. Met een solide basis van vreugde en vertrouwen kan je liefde nog meer bloeien. Zorg thuis dat je zowel fysiek als mentaal ruimte vrijmaakt voor meditatie en stille reflectie.

 

Horoscoop voor sterrenbeeld Weegschaal

Beste Weegschaal, blaas deze maand je spirituele pad nieuw leven in! Probeer eens iets totaal anders, zoals chanten, een andere yogales, een nieuwe kerk, tai chi. Of probeer eens een workshopweekend als inspirerende minivakantie. Of reis gewoon eens naar een plek waar je altijd al van hebt gedroomd, al is het gewoon een dagje in eigen land. Zulke nieuwe omgevingen helpen je om een intrigerende verandering van perspectief te bewerkstelligen. Observeer welke woorden en uitdrukkingen je regelmatig uit en denkt. Wat kun je veranderen voor meer innerlijke bekrachtiging? Het is ook een mooie tijd voor een fysieke reiniging, bijvoorbeeld met groene smoothies en sapjes of gewoon af en toe even bewust diep adem te halen. Massages en andere vormen van lichaamswerk zijn in deze periode extra helend en effectief.

 

Horoscoop voor de Schorpioen

Beste Schorpioen. wees niet bang om verliefd te worden! Je bent heel zuinig op je hart, maar dat scheidt je ook van je persoonlijke en spirituele kracht. Laat jezelf kwetsbaar zijn, dan kom je in contact te staan met een innerlijke kracht die je al heel lang niet hebt gevoeld. Zelfs als je al lang in een relatie zit, zorgt het loslaten van oude kwesties en wrok voor vernieuwde energie in je relatie. Mediteer en zie jezelf en je partner onder een kabbelende waterval zitten die jullie innerlijk en uiterlijk reinigt. Probeer dit ook voor uitdagingen in andere relaties, zoals die met je kinderen. Wanneer je je hart opent, openen er zo veel meer mogelijkheden in je leven. Zelfs voor financiële groei!

 

Horoscoop voor de Boogschutter

Beste Boogschutter, mediteer deze maand op je waarden. Zorg ervoor dat je relaties op één lijn staan met wie je in je kern bent. Als je single bent, kun je iemand aantrekken die niet alleen op romantisch gebied heel gepassioneerd is, maar ook een vurig verlangen heeft om zijn of haar doelen te bereiken. Jullie zullen elkaar kunnen steunen en inspireren. Als je al een partner hebt, dan kun je op nieuwe manieren jullie verbinding nieuw leven inblazen. Als Boogschutter kun je nogal een chaoot en rommelkont zijn, dus plan ook voldoende tijd in om je huis eens goed op te ruimen. Organiseer de goede dingen en doe alle oude overbodige dingen de deur uit. Je zult dan veel meer rust in je hoofd hebben. Je maakt hiermee ook ruimte vrij in je hart om je intuïtie meer te voelen, wat kan leiden tot open deuren voor overvloed.

 

Horoscoop voor de Steenbok

Beste Steenbok, deze maand krijg je makkelijk inzichten tijdens het mediteren of in je dromen. Denk na over kwesties of vragen die je dwarszitten en laat je ziel tot je spreken wanneer je je geest stil maakt. Focus op vergeving, wees mededogend terwijl je wel gezonde grenzen stelt waar nodig. Wees ook lief tegen jezelf met je innerlijke dialoog of wanneer je over jezelf praat tegen anderen! Deze maand zorgt de invloed van Mars voor drukte op je werk, maar gelukkig kun je veel gedaan krijgen terwijl je je innerlijke evenwicht bewaart.

 

Horoscoop voor de Waterman

Beste Waterman, deze maand staat je een spannende nieuwe relatie te wachten! Of misschien krijgt een bestaande relatie weer nieuwe passie en inspiratie. Zorg ervoor dat je ook plezier hebt in je leven. Wees creatief en expressief. Dans, speel, maak kunst en doe aan sport. Genieten is ook spiritueel heilzaam! Mediteer op overvloed, want je kunt momenteel makkelijk overvloed aantrekken. Schrijf je financiële doelen op en lees deze lijst elke dag. Voel ook echt hoe het zal zijn in die omstandigheden. Blijf je verbonden voelen met ruimdenkende en openhartige vrienden voor aanmoediging en steun!

 

Horoscoop voor de Vissen

Beste Vissen, beoefen deze maand zelfliefde en zelfvergeving! Je kunt zo ontzettend veel compassie voor anderen opbrengen, maar voor jezelf is dat een stuk moeilijker. Waar zijn je grenzen overschreden? Waar ben je niet duidelijk geweest waardoor anderen zich niet bewust waren van je grenzen? Je mag heus wel beperkingen hebben en dit gracieus accepteren en toegeven. Door elke dag te mediteren, blijf je in contact staan met je innerlijke wijsheid, dus zorg er ook voor dat deze heilige tijd een prioriteit voor je is. Als je veranderingen wilt op werkgebied, probeer dan nog even te wachten tot juni, want dan zullen veel details een stuk duidelijker zijn.

 

Lees meer over de sterrenbeelden op Horoscoop Luna. Lees ook je maandhoroscoop of de daghoroscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

Een volledige set voor diamond painting in Nederland bestellen? Bij deze webshop zit je goed

Dubbele betekenissen

Surfen in de omgeving van Harderwijk