Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Tennissen op je zomervakantie

Als je een ervaren en fanatieker sporter bent laat je sport niet zomaar links liggen als je op vakantie gaat. Een heleboel mensen die besluiten om op vakantie te gaan naar Spanje, Italië of Frankrijk gaan met hun caravan of tent op een camping staan. Voor iedereen moet een camping voorzien zijn van andere faciliteiten. Voor veel mensen is een ligbedje en een zwembad genoeg. Toch is het fijn als er voor de kinderen een iets uitgebreider aanbod is. Je wilt namelijk dat de kleine goed vermaakt worden en jij dus een beetje met rust gelaten wordt. 

Als jij dus een echte fanatieke tennisser bent is het fijn dat je op een camping staat waar een tennisbaan is. Dit zorgt ervoor dat je lekker op je eigen manier kan ontspannen deze vakantie. Lekker met je tennis racket tegen de bal aan slaan. Als je op een camping staat waar een tennisbaan is moet je van te voren even kijken wat de ondergrond van de baan is. Je wilt natuurlijk geen kans lopen op een blessure omdat je de verkeerde k swiss tennisschoenen mee genomen hebt.

Als je nog niet voorbereid bent op het nieuwe seizoen kan je nog snel een tennisracket kopen voordat je op vakantie gaat. Zo wen je er aan tijdens je vakantie en weet je precies of hij lekker of juist niet in de hand ligt. Je kan kijken welke grote er bij jou past en welke stijfheid voor jou gemaakt lijkt te zijn.

Als je klaar bent met je potje tennis kan je weer lekker de hele dag in de zon liggen. Met de voetjes omhoog en een boek in je hand bij het zwembad. Op deze manier zorg je ervoor dat je lekker tot rust komt en geen achterstand hebt opgelopen op de concurrenten. Je blijft optimaal presteren.

https://www.kctennis.nl/