Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Tandartsstoel kopen

Sinds enkele maanden heb ik een eigen tandartsenpraktijk en nu moet ik een tandartsstoel kopen. Ik ben nu ongeveer 4 jaar tandarts. En ik was werkzaak in de praktijk waar ik ook stage gelopen heb. Totdat er vorig jaar een prachtig iets op mijn pad kwam. De eigenaar ging met pensioen. En hij vroeg aan mij of ik ervoor open stond om de praktijk over te nemen. Ik vond dit super! Een eigen tandartsenpraktijk, daar had ik altijd gewild. Inmiddels ben ik nu een half jaar eigenaar en ik wil graag de praktijk een nieuwe, frisse look geven en dus moet ik ook een nieuwe tandartsstoel kopen. De gene die we nu hebben is al relatief oud en qua comfort en kwaliteit is er de afgelopen jaren veel vooruitgang geboekt. Daarom wil ik graag een nieuwe tandartsstoel kopen, maar waar? Daar had ik zelf ook geen idee van. Lees in deze blog over de zoektocht naar een tandartsstoel!

Waar tandartsstoel kopen?

Ik ben dus gaan zoeken naar: ‘tandartsstoel kopen’. Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Dus ik ging het maar Googelen. En daar kwamen veel goede resultaten uit. Ik kon kiezen uit compleet nieuwe stoelen, maar ook voor tweedehandse stoelen. Ik koos er voor een nieuwe te doen. Maar waar? Ik kwam toen op de website van All Dent terecht. En daar heb ik uiteindelijk ook de tandartsstoel aangeschaft. Ik heb het daar gekocht omdat de website er goed uit zag en omdat ik goede recensies gelezen had. Inmiddels hebben wij de stoel al enkele weken in gebruik en ik ben super enthousiast over de kwaliteit. De patiënten vinden dat de comfort goed is en dat is het belangrijkste!

All Dent

All Dent heeft jaren ervaring op het gebied van tandheelkundige praktijkinrichting. Ze hebben een brede klantenkring en hebben de focus op kwaliteit. Zoek jij ook praktijkinrichting? Zoals een tandartsstoel? Neem dan eens een kijkje op: alldent.nl/38542/Tandartsstoel.