Adviesportaal
Image default
Gezondheid

Snurkbeugel kopen: hoe ga je te werk?

Ben jij ook overtuigd van de werking van een snurkbeugel? En heb je besloten een snurkbeugel te kopen? Dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder geven we je de belangrijkste tips. Lees dus gauw verder.

Wanneer een snurkbeugel kopen?

Snurken is een vervelende kwaal die verschillende oorzaken kan hebben. Bij de meeste mensen ontstaan snurkproblemen in de keel. De bekendste oorzaak hiervan is het naar achteren zakken van de onderkaak tijdens de slaap.

Dit wordt veroorzaakt doordat bij sommige mensen spieren tijdens de slaap te erg verslappen. Dit kan bijvoorbeeld worden veroorzaakt door ouder worden, oververmoeidheid, alcohol of slaapmiddelen.

De snurkbeugel helpt om de onderkaak tijdens de slaap naar voren te houden. Hierdoor blijft de keelholte gedurende de nacht vrij en wordt snurken voorkomen.

 

4 tips:

1. Aanpasbare snurkbeugel

Let er bij de aanschaf van je snurkbeugel op dat de beugel die je wilt kopen een aanpasbare beugel in. Dit houdt in dat je de beugel kunt aanpassen op je gebit. In tegenstelling tot een standaard beugel zal een aanpasbare beugel veel comfortabeler zijn. Ook is een op maat gemaakte beugel een stuk effectiever.

Er zijn verschillende manier waarop je een aanpasbare beugel kunt aanschaffen. Een beugel van de tandarts is helaas erg prijzig. Je kunt daarom beter voor het alternatief gaan: een beugel kopen bij een betrouwbare webshop.

2. Proefperiode

Snurkbeugels werken volgens wetenschappelijk onderzoek door het National Center for Biotechnology Information bij zo’n 90% van de snurkers. Toch zou het helaas kunnen zijn dat jij net bij die 10% zit bij wie een beugel niet werkt. Daarom doe je er goed aan een aanbieder te zoeken die werkt met een niet goed, geld terug garantie. Hierbij krijg je je geld terug als de beugel uiteindelijk niet blijkt te werken.

3. Prijs

Er bestaan snurkbeugels in verschillende prijsklassen. Ga daarom van tevoren goed na wat jouw budget voor je snurkbeugel is. Er bestaan al goed werkende snurkbeugels voor slechts een paar tientjes.

4. Positieve ervaringen

Let er bij de aanschaf van je beugel op dat je kiest voor een aanbieder met voldoende positieve recensies. Helaas bestaan er ook bedrijven die snurkbeugels van slechte kwaliteit aanbieden of waarvan de klantenservice te wensen over laat.

Als we bovenstaande tips samen bekijken, dat komt eruit dat de snurkbeugel van Mr. Anti Snurk een zeer geschikte beugel zou zijn:

1. De beugel is op maat te maken. Dit kun je eenvoudig zelf thuis in 5 minuten doen.

2. Mr. Anti Snurk geeft een proefperiode van 7 dagen.

3. De beugel kost slechts €27,95.

4. Mr. Anti Snurk heeft zeer veel positieve ervaringen.

Doe er je voordeel mee!