Adviesportaal
Image default
Gezondheid

De vaporizers die je makkelijk meeneemt

Neem je je vaporizer altijd mee naar een feestje of heb je deze graag onderweg bij de hand? Het is prettig als je de vaporizer dan gemakkelijk in je jaszak kunt stoppen of in een vak van je tas kunt opbergen. Daarom zijn er verschillende merken vaporizers die hier heel geschikt voor zijn. Bijvoorbeeld de Smono vaporizer maar er zijn ook nog enkele anderen.

Verdampen met een vaporizer

Voor mensen die op zoek zijn naar een alternatief voor de sigaret is een vaporizer een goede oplossing. Dankzij het feit dat je geen tabak, kruiden of extracten verbrandt met een vaporizer, komen er ook geen schadelijk stoffen vrij. Door de verdamping kun je wel de kruiden inhaleren, maar een schadelijke stof als teer komt niet vrij. En dat geeft een vaporizer een grote voorsprong ten opzichte van de gewone sigaret. Je kunt met de vaporizer alle soorten kruiden en extracten verdampen. Dat is bij een e-sigaret niet mogelijk. Dus ook op dat punt heeft de vaporizer voordelen. Nu is er natuurlijk een groot aanbod van verschillende merken. Het is soms lastig kiezen. Kun je behalve de Smono vaporizer nog meer vaporizers gemakkelijk meenemen? We zetten het voor je op een rijtje.

De Smono vaporizer

Als je de Smono vaporizer ziet, doet het je een beetje denken aan een zakflacon. En dat is ook precies waarom deze Smono vaporizer zo handig is. Je kunt hem eenvoudig meenemen, voor welk model je ook kiest. Je hebt keuze uit een bredere of een smallere variant maar in alle gevallen is de oven van keramiek. Met een gewicht van 188 gram ligt de Smono vaporizer prettig in de hand. Het gevarieerde assortiment van de Smono vaporizer maakt dat er voor iedereen een passende vaporizer te vinden is. De oplaadsessies duren maximaal vijf minuten en je kunt bij het nieuwste model, bij een volledig opgeladen batterij, zeven tot tien sessies gebruiken. De Basic Smono vaporizer is maar 8,4 x 3,5 centimeter groot en dus ideaal om in je broekzak te stoppen.

Mogen alle vaporizers in je broekzak?

Het kan zijn dat het bij bepaalde modellen of merken vaporizers niet aanbevolen wordt om deze in je broekzak te stoppen. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met het ontwerp. Let bij de aanschaf van de vaporizer dus goed op de omschrijving van het product. Een GPen is ook gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de ronde vormen kunnen er geen onderdelen beschadigd raken in je broekzak. De GPen is verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren en kan via een USB stick opgeladen worden. Dit duurt ongeveer een uur, maar je kunt het apparaat tijdens het opladen gewoon gebruiken.Ook de Xvape neem je gemakkelijk overal mee naartoe. De batterij laadt snel op en je beschikt daarnaast over een reservebatterij die je op ieder moment om kunt wisselen. Met een opgeladen batterij kun je rekenen op negen tot twaalf sessies.Kies als vaporizer een model dat je mooi vindt en waarvan je denk dat het prettig werkt. Let daarbij niet alleen op de oplaadtijd en het aantal gram kruiden dat je kunt verdampen. De manier van verdampen is ook van belang. Als je dan vervolgens zeker weet dat de vaporizer in je broekzak past, kun je op ieder moment van de dag van je vaporizer genieten.