Adviesportaal
Image default
Financieel

Een No cure no pay incasso bij een bedrijf aanschaffen

Ik was op zoek naar een incassobureau dat no cure no pay incasso aanbiedt. Al voor een langere periode ben ik hiernaar op zoek en ik kon het nergens krijgen. Maar uiteindelijk had ik een bureau gevonden waar ik een incassotraject kon starten met het no cure no pay incasso daarbij. Maar zelf had ik nog geen idee wat ik verder moest doen of wat zij van mij verwachten. Daarom wilden ik wel graga expertise hierin. 

Hoe werkt een no cure no pay incasso?

Voor de mensen die voor het eerste horen van een no cure no pay incasso. Het is een incasso waar je als iemand pas echt werk voor je, dan betaal je ze pas terug. Bij sommige advocatenbureau’s werken ze met uurtarieven en betaal je altijd te hoofdprijs terwijl dit misschien niet altijd is. met deze incasso kan je jezelf daarvan besparen. Zelf had ik geen idee wat ik verder moest doen, dus besloot ik een afspraak te maken bij incassobureau.nl. Daar werd ik vriendelijk ontvangen en naar een kamer begeleid om daar verder te praten over het incasso.

Een goed bedrijf

Tijdens het gesprek merkte ik meteen dat mijn begeleider veel wist van incasso en mij in Jip-en-Janneke taal kan uitleggen wat ik precies moest doen en hoe het allemaal in zijn werking ging. Nu wist ik veel beter wat ik van de no cure nu pay incasso kon verwachten en wat precies mijn voordelen hierin waren. Ik durfde het niet helemaal los te laten, dus besloot om de begeleider te vragen om extra hulp in mijn incassotraject. Dit was helemaal geen probleem en hierdoor hoef ik mij geen zorgen meer te maken over het traject en wordt dit voor mij geregeld. Ik krijg hier en daar wel updates maar voor de rest is dit echt perfect.

Bezoek de website

Wilt u meer weten over dit soort incasso of over het bedrijf? Bekijk dan eens de website via www.incassoadvocaten.nl voor meer informatie over de diensten die zij u kunnen aanbieden in het incassotraject.