Adviesportaal
Image default
Aanbiedingen

Relatietherapie volgen in de omgeving van Veenendaal

Ik was op zoek naar een praktijk waar ik samen met mijn partner relatietherapie kon volgen in de omgeving van Veenendaal. We merkten dat we de laatste tijd steeds meer van elkaar weg waren. Elke keer als we samen waren, gingen we iets voor ons zelf doen. Zelfs gesprekken waren kort en krachtig. Dit vonden we beiden jammer en we wisten beide niet waar dit vandaan kwam, dus wilden we onze relatie nog een kans geven. 

Relatietherapie uit Veenendaal waar ik alles kwijt kan

Voor deze extra kans hadden we hulp nodig van relatietherapie in de omgeving van Veenendaal. We hadden snel een praktijk gevonden en konden daar binnen no-time terecht voor een kennismakingsgesprek. In het begin vonden we het allebei spannend om aan een wildvreemd persoon al onze verhalen en gebeurtenissen te vertellen, alsof we het tegen ons zelf was. Maar toen we de therapeut hadden ontmoet, was meteen die spanning weg. Ze kwam heel vriendelijk en rustig over en nam goed de tijd om ons beter te leren kennen. Daarna werden we apart genomen om te kijken wat nu het probleem was bij iedere persoon. Hiermee zouden we dan verder aan gaan werken en hopelijk ging dat werken. 

Een opgelucht gevoel

Na een paar sessies, merkten we meteen een verschil tussen ons. We gaven elkaar meer aandacht buiten de sessies om en het praten over gevoelens ging ook steeds makkelijker met elkaar. Daarnaast was de therapeut erg goed met het pushen dat alleen wij dit konden oplossen en zij geen oplossing voor ons klaar had liggen. Dit heeft onze band sterker gemaakt en uiteindelijk hebben we onze laatste sessie gedaan bij de praktijk. De therapeut wist meteen toen wij binnenkwamen dat het allemaal goed zou komen, maar nu heeft ze daar ook voor gezorgd op een goede manier. We zijn haar zeker dankbaar voor alle hulp.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een goede praktijk waar u ook relatietherapie kunt volgen? Bekijk dan eens de website van quintrelatietherapie.nl voor meer informatie over alle diensten die zij aan u kunnen bieden.